Advansor

COOL WITH CO2?

KOM MED til vores webinarer, online træninger og hands-on kurser.

Vi kender CO2 helt ind i kernen, og vi har opbygget en solid erfaring af at designe og producere mere end 7.000 anlæg. Vi tilbyder dig vores ekspertise, best practice og træning, så du også kan blive "Cool with CO2."

Vi deler viden og erfaringer gennem forskellige kanaler: webinarer, online træning og 2-dages kurser i vores nye trænings center.

Kom med!

Advansor_People_02

WEBINARER

Mød os online og lad os give dig større indsigt i, hvordan CO2 kan gøre en forskel for økonomi og klima.

I webinarerne introducerer vi Advansor og giver eksempler på, hvordan og hvor vi kan hjælpe. Hovedtemaet er CO2-køling, og vi tilbyder nye vinkler på emnet hver gang.

Vi afholder webinarer på 9 sprog. Se hvornår vi holder et webinar på dit sprog.

Læs mere

technical_online2

TEKNISK TRÆNING ONLINE

Vi har taget det bedste fra begge verdener. Vores populære træningskurser er gået online. Vi tilbyder grundlæggende viden om CO2 og opdaterer dig på best practice. Vi fokuserer på "sådan gør du," og du lærer Advansors systemer at kende – uden at få beskidte hænder.

Læs mere

Advansor_22april_V0345

 

2-DAGES TEKNISK TRÆNING

Besøg Advansors træningscenter til et 2-dages kursus pakket med teoretisk viden og praktisk træning.

Du får ikke erfaring med CO2-anlæg ved at læse manualer. Det her er et kursus, hvor du får beskidte hænder. Du bliver guidet gennem reelle arbejdssituationer og opbygger viden om funktionerne og strukturen på Advansors anlæg.

Læs mere

Subtitle
"At Advansor deler deres viden er meget vigtigt for, at vi kan opgradere vores vidensniveau. Det betyder, at vi sammen med vores kunder kan udvikle CO2-installationer til at blive mere effektive." Marcus Lindqvist, CEO, LL-Kylteknik Kristianstad