Advansor
about-advansor

about-advansor

BÆREDYGTIGE
CO2 KLIMALØSNINGER

Almindelige menneskers udåndingsluft indeholder mellem 3 og 4 % CO2. Vores indeholder sandsynligvis mere, for vi lever og ånder for at anvende CO2 til bæredygtige klimaløsninger. Det gør vi, fordi vi er med til at gøre en forskel for klimaet og for vores kunders driftsøkonomi.

Det begyndte med en god ide: Vi besluttede at anvende CO2 i klimaløsninger og i kampen mod global opvarmning. Vi har gjort vores vision til en realitet: Vi designer og producerer verdens bedste bæredygtige CO2-klimaløsninger

Mange forbinder CO2 med global opvarmning. Det tager vi mere køligt. Bogstaveligt talt. CO2 er det mest klimavenlige kølemiddel:

> Det er ikke giftigt

> Det påvirker ikke ozonlaget

> Det bidrager ikke til global opvarmning

> Det er meget energieffektivt

Derfor er vi ’cool with CO2

 

Væksteventyr med pionerånd

Da Advansor blev etableret i 2006, var CO2 -teknologien ekstremt kompleks. Det kickstartede
vores innovative pionerfærd og væksteventyr.

I dag har vi som markedsledende OEM-producent bygget CO2-anlæg til supermarkeder og
industrikunder verden over.

Advansor Growth curve 2022 DA

FACTS OM ADVANSOR

> Etableret i 2006

> Hovedkontor i Danmark

> Produktion på egen fabrik i Danmarke

> Kunder i mere end 30 lande

> Mere end 250 medarbejdere fordelt på 30 nationaliteter

> Over 10.000 anlæg produceret

> 18 af Europas top-retailere installerer transkritiske CO2-systemer fra Advansor

> Del af Dover Corporation

> Den bredeste produktportefølje udelukkende på CO2

Vi har banet vejen

Vi har altid fokuseret udelukkende på CO2, og det bliver vi ved med for fremtiden. Vi har et bredt produktprogram baseret på dette ene naturlige kølemiddel. Vi producerer selv vores anlæg i Danmark og Polen, og det tætte samarbejde mellem design og produktion er vores særkende. Vi har et internationalt set-up til at servicere vores kunder i over 30 lande.

Vi har banet vejen for den kommercielle udbredelse af CO2-klimaløsninger, og vi er stolte af at levere bæredygtige anlæg med avanceret teknologi til konkurrencedygtige priser.

Vi ser FN's verdensmål som ledestjernen for Advansor. Vi er især drevet af mål nummer 13 – Klimaindsats – og det er en naturlig del af Advansor's DNA.

Vores drivkraft er teknologi, viden, klima og lysten til at vinde – både som team og i tæt og ærligt partnerskab med vores kunder og leverandører.

 

Bæredygtighed er vores ledestjerne

Vi ser FN's verdensmål som ledestjernen for Advansor. Klimaindsats er en del af Advansors DNA og kerneforretning. Udover det, arbejder vi på yderligere tre af FN's verdensmål (SDG'er).

 

TheGlobalGoals_Icons_Color_Goal_6Vi vil beskytte grundvandet. Vores største bidrag er at tilbyde køle/varmesystemer, som kan konkurrere med kemiske kølemidler (HFO), som bliver undersøgt for at forurene drikkevandet.

TheGlobalGoals_Icons_Color_Goal_7Køling og airconditioning bruger meget energi. Energieffektiviteten i køleanlæg har historisk set aldrig været bedre, og vi stræber efter, at vores anlæg kan matche eller overgå anlæg med ikke-naturlige kølemidler. Vi arbejder henimod at sikre, at vores ISO-kvalitetssystem også dækker energiledelse.

 

TheGlobalGoals_Icons_Color_Goal_12Vi gør "mere med mindre." Vi sænker vores samlede miljøpåvirkning ved at reducere emballage, sortere og opsamle overskudsmateriale i produktionen. Vores ansvarlige initiativer i vores produktion er f.eks. at, vi lodder med lokalt produceret hydrogen, og at interne transportmidler er elektriske.

TheGlobalGoals_Icons_Color_Goal_13Kølemidler spiller en afgørende rolle i kampen mod klimaforandringer. Vi gør den største forskel med vores kernebidrag – verdens bedste bæredygtige klimaløsninger baseret på CO2 som kølemiddel.

Læs mere om vores klimaindsats

 

People, planet and profit

Vi har et nybygget hovedkvarter på 10.000 m2 med produktion, kontor, lab og kundetræningscenter.

Det er et resultat af globale prioriteringer, hvor vi balancerer økonomisk vækst, mijømæssig beskyttelse og sundt arbejdsmiljø.

Vi stræber efter senest at blive CO2-neutrale i 2025. Vores bygninger er essentielle for at nå det mål. Vores nye hovedkvarter og fabrik i Aarhus er bygget som lavenergi-erhvervsbyggeri. Varme kommer fra CO2-neutral fjernvarme og airconditioning foregår med CO2-køling.

#weareadvansor

For os er et sundt arbejdsmiljø en meget vigtig del af bæredygtighed. Det er derfor, vi har investeret i eltrucks, hydrogenlodning, kraftig lyddæmpning og den mest effektive udsugning på markedet.

Hvert skridt i den rigtige retning tæller, når det kommer til bæredygtighed. Vi sorterer affald ét sted i stedet for at have en skraldespand ved hvert skrivebord. Vi prioriterer nem adgang for cyklister, løbere og fodgængere. Med fitnessrum og bad er det meget let at inkorporere motion i den daglige rytme. Vi har gjort livet let for dem, der kører el- eller hybridbiler med ladestandere ved 20 procent af parkeringspladserne.

Hver dag nyder vi at have en kantine, som serverer sund, lokal og bæredygtig mad for os.

Selvfølgelig er der mange ting, som vi slet ikke bemærker på daglig basis. Såsom CO2-neutral varme, bivenlig beplantning og Cradle-to-Cradle-certificerede tæpper. Det føles ens, men gør en verden til forskel.

Mange af ideerne til et bæredygtigt arbejdsmiljø er opstået sammen med medarbejderne. Det er sådan #weareadvansor fungerer i hverdagen.

cool_with