Advansor
co2-training

co2-training

COOL WITH CO2?

KOM MED til vores webinarer, online og hands-on træninger.

Vi kender CO2 helt ind i kernen, og vi har opbygget en solid erfaring af at designe og producere mere end 16.000 anlæg. Vi tilbyder dig vores ekspertise, best practice og træning, så du også kan blive "Cool with CO2."

Vi deler viden og erfaringer gennem forskellige kanaler: webinarer, online træning og 2-dages træning i vores nye træningscenter.

Kom med!

Guest canteen (4)-1

 

Seminarer

Få indsigt i hvordan CO2 løsninger kan gøre en forskel for både din økonomi og klimaet.

Seminarerne afholdes på vores fabrik i Aarhus, så du får også mulighed for en guidet tur i vores produktion, hvor der kan hentes inspiration til hvordan bæredygtighed kan implementeres i praksis. 

Læs mere

Advansor_People_02

 

Webinarer

Deltag få større indsigt i, hvordan CO2 kan gøre en forskel - økonomisk og for klimaet.

Du vil høre om nogle af vores kunders udfordringer og løsninger til køling, frysning og opvarmning.

Læs mere

Advansor Training 2023 (1)-1-1

 

TEKNISK TRÆNING ONLINE

Vi har taget det bedste fra begge verdener. Vores populære træningskurser er gået online. Vi tilbyder grundlæggende viden om CO2 og opdaterer dig på best practice. Vi fokuserer på "sådan gør du," og du lærer Advansors systemer at kende – uden at få beskidte hænder.

Læs mere

Advansor_22april_V0345

 

2-DAGES TEKNISK TRÆNING

Besøg Advansors træningscenter til 2 dage pakket med teoretisk viden og praktisk træning.

Du får ikke erfaring med CO2-anlæg ved at læse manualer. Det her er en trænings, hvor du får beskidte hænder. Du bliver guidet gennem reelle arbejdssituationer og opbygger viden om funktionerne og strukturen på Advansors anlæg.

Læs mere

Advansor Training 2020 (2)-1

 

OPSTARTSPAKKE MED TRÆNING

Det er hurtigt og nemt at starte et Advansor-rack. Så nemt, at vi kalder det plug & play. Når dit rack leveres on-site er det allerede:

  • Testet fra fabrikken, herunder fuld I/O-test
  • Controllere, der er programmeret til at finde specifikke forhold

Hvis du har begrænset erfaring med CO2, gerne vil spare tid på installationer i fremtiden, eller hvis du ønsker, at dit rack skal være så energibesparende som muligt, kan vil tilbyde vores opstartspakke.

Læs mere

Subtitle
"At Advansor deler deres viden er meget vigtigt for, at vi kan opgradere vores vidensniveau. Det betyder, at vi sammen med vores kunder kan udvikle CO2-installationer til at blive mere effektive." Marcus Lindqvist, CEO, LL-Kylteknik Kristianstad