33 % hurtigere pladefryseproces til kødforarbejdningsanlæg
FAKTA
Installatør: RCR Refrigeración
Segment: Føde- og drikkevareindustrien
Baggrund: Tilføj kapacitet til tidligere system
Produkter: SteelXL med chillere
Om processen:
- Frysning af kødsauceprodukt i plastemballage
- To vandrette pladefrysere
- Produkt, der kommer ind i pladefryseren ved 80 °C
Krav
- Naturlige kølemidler
- Frysning hele dagen ved en omgivelsestemperatur på op til 45 °C
- Reducer nedfrysningstiden (oprindeligt 90 minutter)
Løsning
- CuBig II
- 175 kW LT ved -43°C
- Varmegenvinding til rumopvarmning og procesvand
- Nedfrysningstid reduceret fra 90 til 60 minutter
- Kernetemperatur på -20 °C
- Pladefrysere fungerer godt med dx-drift
- Optøning er ikke nødvendig, før produktet tages ud
- Ultra-Low Superheat for sikker og effektiv proces
- Luftkølet gaskøler med adiabatiske puder på grund af det tørre, varme område