Advansor
case-meat-sauce-processing

case-meat-sauce-processing

33 % hurtigere pladefryseproces til kødforarbejdningsanlæg

FAKTA

Installatør: RCR Refrigeración
Segment: Føde- og drikkevareindustrien
Baggrund: Tilføj kapacitet til tidligere system
Produkter: SteelXL med chillere
Om processen:

  • Frysning af kødsauceprodukt i plastemballage​
  • To vandrette pladefrysere​
  • Produkt, der kommer ind i pladefryseren ved 80 °C

Krav

  • Naturlige kølemidler​
  • Frysning hele dagen ved en omgivelsestemperatur på op til 45 °C​
  • Reducer nedfrysningstiden (oprindeligt 90 minutter)

Løsning

  • CuBig II ​
    • 175 kW LT ved -43°C​
  • Varmegenvinding til rumopvarmning og procesvand​
  • Nedfrysningstid reduceret fra 90 til 60 minutter​
  • Kernetemperatur på -20 °C​
  • Pladefrysere fungerer godt med dx-drift​
  • Optøning er ikke nødvendig, før produktet tages ud​
  • Ultra-Low Superheat for sikker og effektiv proces​
  • Luftkølet gaskøler med adiabatiske puder på grund af det tørre, varme område