Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
Advansor

Advansor

Advansor er en førende OEM producent af bæredygtige termiske systemer til varme og kuldefremstilling i bl.a. supermarkeder,  køle- og frostlagre, kraftvarmeværker, fødevareforarbejdende industri, kemisk industri samt luftkonditionering af kontorbyggeri med CO2 som kølemiddel.

Vidensdeling med leverandører og kunder er en naturlig del af vores services, som altid sikrer vores kunder den bedste og nyeste teknologi.

advansor-building-facade2høj

Hvem er vi

Advansor er stiftet 2006 af Kim G. Christensen og Torben M. Hansen, som begge har en fortid som ledende medarbejdere ved Teknologisk Institut. Efter i årrække at have serviceret industrien med udvikling og demonstration af køleanlæg og varmepumper med CO2 som arbejdsmedie, var tiden moden til at starte egen produktion af disse anlæg. I slutningen af 2011 blev virksomheden solgt til Hillphoenix, som nu ejer virksomheden.
 

Grøn teknologi

Advansors teknologi er baseret på naturlige kølemidler, som i sig selv ikke bidrager negativt til nedbrydning af ozonlaget og CO2 bidrager som drivhusgas ved udslip ikke til global opvarmning.

Forretningsfilosofi

Advansors filosofi er baseret på, at vores løsninger betaler sig selv gennem de driftsbesparelser, der opnås ved anlægget. Vores erfarne rådgivere udarbejder besparelsesanalyser på anlægget som en del af leverancen.

om-ad-machine

Advansor A/S er ISO-9001 certificeret i overensstemmelse med kravene i DS/EN ISO 9001:2015.