Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
Advansor

nyhed-4

PRESSEMEDDELELSE: Ny administrerende direktør på plads hos Advansor

Den succesfulde teknologivirksomhed, som leverer miljøvenlige køleløsninger til blandt andet supermarkedskæder og industri, har ansat ny administrerende direktør.

Mandag den 12. marts 2018

Aarhus-virksomheden Advansor har netop ansat ny administrerende direktør. Valget er faldet på den 40-årige Kristian Breitenbauch, der kommer fra en stilling som driftsdirektør hos Scanenergi A/S. Han overtager stillingen efter den ene af Advansors stiftere, 48-årige Kim G. Christensen, som har stået i spidsen for virksomheden siden starten i 2006.

Advansors hidtidige administrerende direktør fortsætter i virksomheden, men vil som direktør for forretningsudvikling nu have fuldt fokus på virksomhedens teknologi, produkter og markeder.

Business as usual
Over for kunder og leverandører i ind- og udland har Advansor understreget, at tingene i stor stil vil fortsætte som hidtil. Og under ansættelsesforløbet har der været lagt vægt på at finde en kandidat, som forstår Advansors DNA og har kompetencerne til at lede virksomheden på et tidspunkt med store omvæltninger og teknologiske fremskridt på kølemarkedet.

- Det har derfor været meget vigtigt for mig at finde en afløser, som kombinerer stærke lederevner med forståelse for vores forretning og det marked, vi opererer i, fortæller Kim G. Christensen.

Kristian Breitenbauch ser frem til de nye udfordringer i direktørstolen hos Advansor.

- Det er en stor ære for mig. Jeg har kendt til Advansor siden den tidlige start for 12 år, og jeg har stor respekt for det, de har opnået, og for den stærke position, som Advansor har i markedet, siger Kristian Breitenbauch.

Han vil i sin nye stilling fokusere på at udvikle og styrke organisationen.

- Og så vil jeg have meget fokus på at værne om den pionerånd og det unikke engagement, du finder blandt medarbejderne. Vores teknologi har stadig stort udviklingspotentiale, og jeg ser det som min fornemste opgave at sørge for, at rammerne fortsat er på plads, så vi kan holde fast i den globale førerposition, siger Kristian Breitenbauch.

Det rigtige tidspunkt
Kim G. Christensen er overbevist om, at valget om at skifte ud i toppen af organisationen sker på det helt rigtige tidspunkt. Han ser frem til at kunne koncentrere sig mere om de områder, hvor han har sin styrker.

- Vi står særdeles stærkt i et globalt marked for køling med naturlige kølemidler, som er i voldsom udvikling. Men med udviklingen ændrer konkurrencesituationen sig også, og det er derfor afgørende, at vi fortsat klarer at udbygge vores forretning og holde fast i positionen som leverandør af den bedste teknologi, fortæller han.

På verdensplan står rigtig mange køleanlæg over for udskiftning - godt hjulpet på vej af nye love og miljøregulering, som favoriserer de moderne anlæg baseret på naturlige kølemidler. Af disse er CO2 den bedst egnede teknologi til for eksempel det store marked for køling i supermarkeder.

Forventer forsat storvækst
Danske Advansor er verdensledende producent af CO2-baserede køleanlæg. Virksomheden har siden 2011 været en del af den amerikanske industrigigant Dover Corporation, men har hjemme i Aarhus, hvor al udvikling og størstedelen af produktionen også foregår på den cirka 140 mand store arbejdsplads.

Virksomheden har gennem årene set overordentlig fin vækst, senest med en 39 procents fremgang i omsætningen i 2017. Og Advansor har da også tidligere været udråbt til Årets Gazelle af Dagbladet Børsen.

Kristian Breitenbauch har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi. Han tiltrådte stillingen som administrerende direktør den 1. marts.

 

For yderligere information:
Kristian Breitenbauch
Managing director
Tlf.: +45 40 20 93 31
E-mail: krb@advansor.dk

Kim G. Christensen
Director of Business Development
Tlf.: +45 87 44 11 51
E-mail: kgc@advansor.dk