Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
Advansor

nyhed-2

Advansor vokser ud af sit hovedsæde i Aarhus

18. februar 2019

Der er så meget fart på den positive udvikling hos Advansor, som bygger bæredygtige køleanlæg, at virksomheden bygger nyt hovedsæde og produktionsfaciliteter med plads til fortsat vækst.

Vokseværk er en normaltilstand for Advansor, som har en vækst på over 30% i 2018 og en omsætning, som er gået fra 0 til næsten 500 millioner på 12 år. Alene det seneste år har Advansor ansat 74 nye medarbejdere for at leve op til den stigende efterspørgsel på CO2-køleanlæg til supermarkeder og industrivirksomheder.

På verdensplan er der rigtig mange køleanlæg, der står overfor at blive udskiftet med mere klimavenlige løsninger, der er baseret på naturlige kølemidler. I 2017 byggede Advansor en fabrik i Polen for at følge med efterspørgslen, men den fortsatte succes betyder, at virksomheden nu er vokset ud af sine rammer på Bautavej i Aarhus.

Virksomhedens fremtidige hovedsæde og produktionshal – med kontorer, laboratorium og udviklingsafdeling – vil med sine 10.000 kvadratmeter fordoble produktionskapaciteten.

- Noget af det, der gør Advansor unik er den tætte kobling mellem salg, design og produktion. De nye rammer gør det muligt for os at samarbejde tæt og møde efterspørgslen. Der er relativt få produktionsvirksomheder i Aarhus, men byen er centeret for naturlige kølemidler og dermed også vores hjemsted, fortæller Advansors CEO Kristian Breitenbauch.

- Vi oplever, at FNs verdensmål er en del af svaret på, hvorfor Advansor har så rivende succes – vi gør en forskel for klimaet. De klimamæssige påvirkninger fra miljøskadelige kølemidler er enorme. Med CO2 som et naturligt kølemiddel er vi med til at mindske klimapåvirkningerne, siger Kristian Breitenbauch.

Advansor bygger for fremtiden i mere end én forstand. Der er naturligvis også et gennemgående fokus på klimapåvirkning, energiforbrug og medarbejdernes fysiske arbejdsmiljø.

Advansors hovedsæde bliver placeret på Rosbjergvej 7 i Brabrand centralt ved de to motorveje. Med kun 45 minutters kørsel til og fra Aarhus og Billund lufthavn. Det indledende jordarbejde er påbegyndt, og byggeriet vil stå færdigt sidst i 2019. Byggeriet udføres af KT Erhvervsbyg.

Fakta om Advansor

  • Advansor producerer bæredygtige køleanlæg. Advansors teknologi er baseret på CO2, som er et naturligt kølemiddel, der ikke nedbryder ozonlaget eller bidrager til den globale opvarmning.
  • Virksomheden har siden 2011 været en del af den amerikanske industrigigant Dover Corporation, men har hjemme i Aarhus, hvor al udvikling og størstedelen af produktionen foregår på den cirka 200 mand store arbejdsplads.
  • Advansor har været udråbt som Årets Gazelle af Dagbladet Børsen og har været kåret som gazelle fire gange indtil videre.

For yderligere information:

  Kristian Breitenbauch
Administrerende direktør
Tlf.: +45 40 20 93 31
E-mail: krb@advansor.dk

 

Flere 3D-tegninger af Advansors nye hovedsæde:

advansor-3d-1

advansor-3d-2

advansor-3d-3