Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
Advansor

nyhed-5

Pressemeddelse

Advansor A/S styrker organisationen yderligere

Den Danske producent af køleanlæg med CO2 viser igen at de kan skabe succes ved at vækste i deres marked. Med en vækst i omsætningen på 39% i 2017, er det med stor tillid til markedet at virksomheden ser frem mod nye eventyr i 2018.

For at understøtte denne udvikling, har Advansor investeret i en ny fabrik i Polen. Der er også blevet ansat flere medarbejdere i organisationen. I 2017 blev der således både ansat en ny produktionsmanager og en kvalitetsmanager i Danmark.

For yderligere at styrke ledelsen, har nuværende administrerende direktør Kim G. Christensen besluttet at ansætte en ny administrerende direktør hos Advansor.

”Jeg har arbejdet på denne organisationsærdring i et stykke tid, og det glæder mig at kunne invitere Kristian Breitenbauch ombord som ny Administrerende Direktør for Advansor. Kristian Breitenbauch kommer med nye, friske lederevner til Advansor, og samtidigt skal han hjælpe mig med at sikre vores position som førende på det Europæiske marked. Det vil også betyde at jeg kan koncentrere mig om de opgaver hvor jeg har min styrke” siger Kim G. Christensen.

Kristian Breitenbauch vil fokusere på at udvikle organisationen, samt kommunikationen til interessenter og salg. Kim G. Christensen vil fortsat arbejde for Advansor, som Direktør for Forretningsudvikling med fokus på produkter og markeder.

Kristian Breitenbauch har en Master of Business i Økonomi og Marketing, og kommer fra tidligere lederstillinger hos Scanenergi og Danfoss. Kristian Breitenbauch starter ved Advansor den 1. marts 2018.

Advansor A / S er en del af den diversificerede globale producent, Dover Corporation, som Hillphoenix også hører ind under.