Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
Advansor

nyhed-22

Advansor Nyhedsbrev November 2017

ice-hotel

Klik for større billede / www.icehotel.com

ICEHOTEL med miljøvenlig Advansor køleinstallation er en succes!


Besøgende kan nu bo hele året på det berømte ICEHOTEL i Jukkasjärvi, Sverige på grund af et nyt 2000 m2 frysehus, der er installeret med hotelværelser. Om sommeren kører frysehuset på strøm, der leveres af et sol-anlæg, som producerer de 100 dage OG nætter om året, hvor solen ikke går ned på grund af sin placering 200 km nord for polarcirklen.

Frysehuset er projekteret sammen med TEO-Kyl Hässleholm og Advansor, og består af 2 vandkølede compSUPER XS 2x0 VP anlæg med varmegenvinding. Forudsætningen for kølemidlet var CO2, og Advansor var derfor den oplagte leverandør. Anlæggene er forbundet i det samme brine system, der sørger for at køle frysehuset. En sne og vandblanding sprayes kontinuerligt i frysehuset for at opretholde en snehule effekt.

Med fuld belægning på is-værelserne, og racks der kører uden problemer, er ICEHOTEL en helårssucces. Varmegenvindingssystemet leverer2000 l varmt vand til badeværelserne årligt, heraf 10 suiter med jacuzzi.

Den samlet installation giver 70 kW kølekapacitet og 50 kW varmegenvinding.
 
stats

 

Vækst og innovation

Tal, der taler for sig selv; Antal racks/systemer, lande vi eksporterer til, antal kunder og mængden af installerede MegaWatt.

Vi har længe haft en vækstrate på +20%, så vi glæder os over fremtidsudsigterne og de kommende tal og resultater. Følg os på www.
 

Gode grunde til at vælge et Advansor CO2 kølesystem

 

machines

 

Størst pålidelighed

Mulighed for op til 130 bar designtryk
Solide svejsede rammer og stålrør på compSUPER L/XL
Optimeret styring af olie og kontrollere
 

Varmt klima muligheder

Parallelkompression som standard for Sydeuropa
Ejektorteknologi
Afprøvede adiabatiske løsninger

Energieffektivitet

Optimering af varmegenvinding
Optimeret design, optimerede komponenter, optimerede styringer

Nyeste innovationer

Sigma (integreret løsning), CO2-kassetter, ejektor, nye CDU'er, nye ValuePacks, Mini-Booster
 
online

 

Projekt dokumentation on-line via FTP server!

Advansor giver alle kunder nem adgang til deres projektdokumentation på alle leverede systemer. Vi har specifik projektdokumentation liggende tilgængelig online for hvert eneste system du har købt af os, hvilket giver nem og on-site adgang til dokumenter som P&ID, el-diagrammer, tegninger, CE-erklæring, komponentlister (BOM) og brugermanualer. Mangler du dine loginoplysninger? Venligst mail eller ring til din sædvanlige kontaktperson.
 
training-program

 

CO2 Kursus– 2 dage

Advansor tilbyder fremover 2 dages CO2 kurser for både faglærte og mindre erfarne ingeniører indenfor køleområdet. Målet er at give deltagerne en teoretisk og praktisk viden om køleanlægs funktion og opbygning plus træne og uddanne deltagerne i Advansors transkritiske CO2systemer, såvel som generelle forhold ved anvendelsen af CO2. Tilmeld dig vores træningsprogram – hent invitation og program eller mail os på training@advansor.dk
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - del vores content & tweets

Hold dig underrettet med vores nyhedsbrev og få også din kollega til at tilmelde sig - for relevant information om vores systemer og opgraderinger, nyheder om brugen af naturlige kølemidler, fremtidige begivenheder og træningsforløb. Tag et kig på vores LinkedIn og Twitter-sider og husk endelig at Like og Share os.
 
Advansor is the leading OEM manufacturer of transcritical CO2 systems. We offer a wide range of systems for convenience stores to large industrial processing; providing freezing, cooling, heating and air-conditioning. We are eager to discuss your requirements. For information - call our Sales Team at +45 7217 0174 or visit our www.