Advansor

INTERNAL SALES ENGINEER TIL DET NORDDISKE MARKED

Leder du efter en mulighed for at blive en del af et ambitiøst team i en hurtigt voksende teknologivirksomhed? Advansor leder efter en Sales Engineer til en spændende position i vores interne salgsteam.

STILLINGEN

Du kommer til at arbejde i vores interne salgsafdeling, som er forbindelsen mellem vores eksterne salgsorganisation, vores kunder, vores R&D-afdeling og produktionsteam. Din vigtigste opgave bliver at støtte dine kollegaer i vores eksterne salgsafdeling, men også at supportere vores kunder med tekniske tilbud og rådgivning. Du vil også skulle sikre dig at produktspecifikationer er korrekt udført, inden ordren går i produktion.

Dit arbejde vil omfatte både intern og ekstern kommunikation med kunder, partnere og flere andre afdelinger hos Advansor. Du vil have en vigtig rolle i en dynamisk gruppe, med høj grad af ansvar, hvor du vil hjælpe med at sikre vores position som verdens førende producent af CO2-kølesystemer.

PROFIL

Vi søger efter en stærk teamplayer med en positiv og åben holdning.

Vi har ingen specifikke krav til uddannelse. Dog forventer vi, at du har en relevant køleteknisk eller kommerciel baggrund. Du trives i et dynamisk miljø, hvor løbende forandring er garanteret. Advansor er en international virksomhed, det er derfor vigtig at du behersker engelsk i både tal og skrift.

Vi søger hovedsageligt efter en profil som

  • Har god erfaring med køleteknik, termodynamik eller som har arbejdet som tekniker

  • Er uddannet Mekanisk ingeniør, maskinmester eller anden relevant uddannelse.

  • Har erfaring med ordre-/projekthåndtering, teknisk dokumentation eller beregning af tilbud hos en ordrebaseret produktionsvirksomhed

  • Kan beherske flydende Svensk og/eller Norsk i tale og skrift


Vi forventer, at du er fleksibel og lærenem, da vores organisation er under konstant udvikling. Du brænder for udvikling og resultater og har en analytisk indstilling til dit arbejde.

Du er struktureret og kan arbejde både selvstændig og i et team. Du trives med et højt tempo og med at have ansvar for dine egne kunder og projekter.

ADVANSOR

Vi er en international virksomhed, som er verdens førende indenfor produktion og udvikling af miljøvenlige CO2-kølesystemer. Vi er et stærkt team med 200 ansatte. På vores nye hovedkontor i Århus findes vores R&D-center med den nyeste teknik til udvikling af innovative kølesystemer. Du finder også vores moderne fabriksanlæg, support team, samt et antal administrative afdelinger. Du kommer til at være en del af salgsorganisationen, som i øjeblikket er 16 ansatte.

VI TILBYDER

Stort ansvar og en stor del direkte kundekontakt. Vi tilbyder en god og konkurrencedygtig lønpakke med pension og fleksibilitet. Du kommer til at arbejde på vores nye hovedkontor med moderne faciliteter og attraktive fordele.

VIL DU OG VIDE MERE?

Kontakt vores Sales Engineer Manager Nichlas A. Pedersen på +45 3525 6060.
Hvis du er interesseret i stillingen, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning til hr@advansor.dk. Indtast ”Internal Sales Engineer Nordic”.

Ansøgninger behandles løbende.