We use cookies to ensure that the website works as intended and to collect statistics on its use so that we can improve your web site experience.

×
Advansor

Engageret og dygtig lageroperatør-elev

Stillingen

Er du på jagt efter en elevplads i en ambitiøs vækstvirksomhed med masser af dedikerede kolleger? Advansor søger lige nu en dygtig elev til vores lager i vores nye hovedkvarter i Brabrand. Du får ansvar fra første dag og en chance for at præge din arbejdsplads samt et interessant arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Din profil

Vi søger en lageroperatør-elev, der brænder for at være med til at skabe en effektiv proces hele vejen fra varemodtagelse, registrering, ind-lagring og produktions-pluk til shipping af de færdige produkter. Vi har netop implementeret et topmoderne WMS-system i vores nybyggede hovedkvarter med højlager og lagerautomater.

Vi leder efter en selvstændig person med en systematisk tilgang til arbejdet, der forstår at holde orden og overholde deadlines. Vi forventer, at du har lyst til at stille gode spørgsmål og give input til optimeringer i det daglige arbejde.

Du skal have lyst til at være en del af og bidrage til et engageret team og trives i en uformel omgangstone.

Du bliver del af en stærk udviklingskultur, hvor vi tør bruge den nyeste teknologi og er villige til at bryde gamle vaner for at nå et bedre resultat.

Vores koncernsprog er engelsk, så derfor forventer vi, at du kan kommunikere skriftligt såvel som mundtligt på engelsk.

Om Advansor

Advansor er en førende teknologivirksomhed, der begyndte med en god ide: at anvende CO2 i køleanlæg og i kampen mod global opvarmning. Som markedsledende OEM-producent har Advansor bygget over 5.000 CO2-anlæg til supermarkeder og industrikunder verden over siden 2006. Vi er omkring 200 medarbejdere og har kontorer i en lang række lande i Europa samt produktion i både Danmark og Polen.

Din arbejdsplads vil være i Århus i vores nybyggede hovedkvarter, hvor du vil finde moderne faciliteter og attraktive medarbejdergoder.

Interesseret?

Har du spørgsmål, så kontakt venligst Lagerchef, Peter Nejmann: +45 3525 6085 eller mail til pne@advansor.dk. Send ansøgning og CV så hurtigt som muligt og ikke senere end 28.2.2020 til hr@advansor.dk. Skriv ”lageroperatør-elev” i emnelinjen. Vi holder samtaler løbende.