We use cookies to ensure that the website works as intended and to collect statistics on its use so that we can improve your web site experience.

×
Advansor

Elektriker til maskinmontage

Er du på jagt efter et spændende job i en ambitiøs vækstvirksomhed med masser af dedikerede kolleger? Advansor søger lige nu en dygtig medarbejder til maskinmontage i vores nye hovedkvarter i Brabrand. Du får ansvar fra første dag og en chance for at præge din arbejdsplads samt et interessant arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt

Stillingen

Vi søger en ny kollega, der enten er faguddannet elektriker eller har erfaring indenfor maskinmontage, og som har lyst til at arbejde bredt med montage af elektriske dele på køleanlæg og varmepumper. Dine primære opgaver bliver tilslutning af styretavler og komponenter på Advansors køleanlæg. Arbejdet vil endvidere bestå af løbende optimering af arbejdsmetoder i afdelingen. Advansor leverer kundetilpassede løsninger i hele verden og arbejder med styringer fra Danfoss, Carel, RDM, Wurm og Eckelmann.

Din profil

Vi leder efter en selvstændig person med en systematisk tilgang til arbejdet, der er kvalitets- og ansvarsbevidst og sætter en ære i at levere håndværk af høj kvalitet til en given deadline. Du har evnen til at sætte dig ind i teknisk dokumentation, og du finder det naturligt at stille gode spørgsmål og give input til optimeringer i det daglige arbejde.

Du skal have lyst til at være en del af og bidrage til et engageret team og trives i en uformel omgangstone.

Du bliver del af en stærk udviklingskultur, hvor vi tør bruge den nyeste teknologi og er villige til at bryde gamle vaner for at nå et bedre resultat.

Vores koncernsprog er engelsk, så derfor forventer vi, at du kan kommunikere mundtligt på engelsk.

Om Advansor

Advansor er en førende teknologivirksomhed, der begyndte med en god ide: at anvende CO2 i køleanlæg og i kampen mod global opvarmning. Som markedsledende teknologivirksomhed har Advansor bygget over 5.000 CO2-anlæg til supermarkeder og industrikunder verden over siden 2006. Vi er omkring 200 medarbejdere og har kontorer i en lang række lande i Europa samt produktion i både Danmark og Polen.

Din arbejdsplads vil være i Århus i vores nybyggede hovedkvarter, hvor du vil finde moderne faciliteter og attraktive medarbejdergoder.

Interesseret?

Har du spørgsmål, så kontakt venligst ”Production Manager, Electrical Assembly and Test” Ulrik Jensen på Tlf: +45 51888404 eller mail ulj@advansor.dk. Send ansøgning og CV til hr@advansor.dk. Skriv ”Elektriker” i emnelinjen – jo før jo bedre.