We use cookies to ensure that the website works as intended and to collect statistics on its use so that we can improve your web site experience.

×
Advansor

El-tekniker

Er du på jagt efter et spændende job i en ambitiøs vækstvirksomhed med masser af dedikerede kolleger? Advansor søger lige nu en dygtig el-tekniker til test af færdige anlæg til vores nye hovedkvarter i Brabrand. Du får ansvar fra første dag og en chance for at præge din arbejdsplads samt et interessant arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

Stillingen

Vi søger en ny kollega med relevant tekniks baggrund, eksempelvis maskinmester, elektriker eller lignende. Du vil primært komme til at arbejde med sluttest, bestående af styrings opsætning, I/O- og funktionstest af de færdige køleanlæg.

Advansor leverer kundetilpassede løsninger til kunder i hele Verden, og arbejder med styringer fra Danfoss, Carel, RDM, Wurm og Eckelmann. Du vil blive medansvarlig for en eller flere af disse platforme. Du vil få til opgave at udarbejde og vedligeholde dokumentation for kvalitetssikring såsom procedurevejledninger for programmering, opsætning og test.

Din profil

Vi leder efter en kollega, der har kendskab til fejlfinding på industrianlæg, PLC, automatik eller styringer. Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Du er kvalitetsbevidst, har fokus på problemløsning og kan gennemskue komplekse problemstillinger. Du finder det naturligt at stille gode spørgsmål og give input til optimeringer i det daglige arbejde.

Du skal være fleksibel og have lyst til at være en del af og bidrage til et engageret team og trives i en travl hverdag i en uformel omgangstone. Du bliver del af en stærk udviklingskultur, hvor vi tør bruge den nyeste teknologi og er villige til at bryde gamle vaner for at nå et bedre resultat.

Vores koncernsprog er engelsk, så derfor forventer vi, at du kan kommunikere såvel mundtligt som skriftligt på engelsk. Og hvis du også taler tysk, er vi sikre på, at du kommer til at bruge dette i din dagligdag.

Om Advansor

Advansor er en førende teknologivirksomhed, der begyndte med en god ide: at anvende CO2 i køleanlæg og i kampen mod global opvarmning. Som markedsledende teknologivirksomhed har Advansor bygget over 5.000 CO2-anlæg til supermarkeder og industrikunder verden over siden 2006. Vi er omkring 200 medarbejdere og har kontorer i en lang række lande i Europa samt produktion i både Danmark og Polen.

Din arbejdsplads vil være i Århus i vores nybyggede hovedkvarter, hvor du vil finde moderne faciliteter og attraktive medarbejdergoder.

Interesseret?

Har du spørgsmål, så kontakt venligst Production Manager, Electrical Assembly and Test Ulrik Jensen på tlf: +45 51888404 eller mail ulj@advansor.dk. Send ansøgning og CV til hr@advansor.dk. Skriv ”El-tekniker” i emnelinjen – jo før jo bedre.