Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
Advansor
staay-food-group

Staay Food Group

Vi arbejder lige nu på vores indtil største industrielle CO2 køleanlæg til en kunde i Holland. Det helt nye anlæg til Staay Food Group, vil bruge state-of-the-art køleteknologi Mark Kristensen, Industrial Sales Manager, forventer, at dette at være "den største CO2-køleanlægprojekt i verden som vi kender til", med en samlet kapacitet i løbet af 3,36 megawatt (MW).

Vi er meget stolte over at være partner i dette projekt, som igen beviser, at transkritiske CO2-anlæg er ikke kun til kommerciel brug. I samarbejde med den lokale entreprenører Huijbregts KOELTECHNIEK BV ser vi frem til idriftsættelse og forventer fuld drift i løbet af januar 2017.

Nøglefunktioner

Vi har designet CO2-køleanlægget til at nå en kapacitet på 3,36 MW, ved at opdele denne kapacitet mellem syv transkritiske CO2 racks, der ligner dem på billedet overfor. Det forventees at have alle syv racks leveret til entreprenørerne i anden halvdel af september.

Den fordampende systemets kapacitet vil nå en række temperaturer med forskellige omkostninger; herunder 0,53 MW ved -7 ° C, 1,87 MW ved -5 ° C, 0,78 MW ved 0 ° C og 0,03MW ved -28 ° C. Derudover vil systemerne også give 0,15 MW køling til klimaanlæg. I alt vil systemet bruge 45 Bock kompressorer, der består af 28 mellemstore temperatur kompressorer, 14 parallelle kompressorer og 3 frost kompressorer.

"Advansor har [også] udstyret CO2 transkritiske systemer med pladevarmevekslere leverer omkring 600 kilowatt (kW) af varme-genvinde" siger Mr. Kristensen. "Denne gratis varmekilde er at give varme til kontorfaciliteter."

Flere muligheder for CO2 i industrisektoren

"Det er ikke første gang, vi leverer systemer i MW-størrelse, men det er sandsynligvis verdens største projekt til dato. Vores dedikerede industrielle hold indser en væsentlig stigende interesse fra entreprenører, konsulenter samt slutbrugere", siger Mark Kristensen.

Se også
R744 artikel
Hortibiz artikel


Interesseret i at høre nærmere omkring denne case?

Send forespørgsel eller kontakt os på 7217 0174