Vi bruger cookies til at sikre, at websitet fungerer efter hensigten og til at indsamle statistik om brugen af det, så vi kan forbedre din oplevelse på sitet.

×
Advansor

Storskala frysebehov - 350 kW

En nyetableret fransk fødevarefabrik har valgt, at installere miljøvenlig og energieffektiv CO2 køling fra Advansor. Fabrikken producerer og distribuerer frossen fødevarer, med et behov for en fryskapacitet på 350kW.

fransk

Skræddersyet Advansor CO2 anlæg

 

Anlægget udnytter et booster anlægsdesign, hvor to kompressortrin indgår i samme kølemiddelkreds. Herved sikres anvendelse af kun CO2 som kølemiddel. Designet er lagt ud efter en fryskapacitet på 350 kW ved -42°C fordampning for tilkobling til to frysetunneller.
I stedet for at afgive den optagede varme til omgivelserne via en luftkølet gaskøler, er anlægget samtidig integreret med varmegenvindingsfunktion. Dette tillader fabrikken at producere 85°C varmt vand til interne opvarmningsformål.

Det leverede anlæg er særligt designet for drift med oversvømmede fordampere. For at imødekomme energieffektiv drift, er anlægget integreret med specielle CO2 kølemiddelpumper i forbindelse med en stor væskereceiver.

fransk-plantegning

Udvider kundefladen i Frankrig

Projektet blev iværksat ovenpå et samarbejde mellem Advansor og en fransk installatør, Axima Réfrigération, hvem vi glædeligt har tilføjet vores kundeportefølje. Denne levering følger ikke alene en generel europæisk trend mod miljøvenlige anlægsløsninger der anvender CO2 som kølemiddel. 

Leverancen er også et eksempel på potentialet for at udbygge de teknologiske muligheder ved CO2 køleteknologien, der kan imødekomme specielle samt forskellige krav.