Nyhedsbrev Juli/August 2017

 

Nyhedsbrev Juli/August 2017
- compSUPER XXS Mini-Booster

 
Advansor er den førende OEM producent af bæredygtige, transkritiske CO2 køleanlæg. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi leverer høj-effektive og 100% miljøvenlige CO2 køleanlæg til en række segmenter i erhvervslivet.

Tidligere blev vores CO2 køleanlæg stort set kun produceret til supermarked-segmentet. I dag ser billedet anderledes ud, idet vi også producerer anlæg til det industrielle segment - til virksomheder med behov for køl og/eller frys indenfor fx fødevareforarbejdning, logistikcentre og andre køle/frostlagre.

Klik for større billede

Se anlægsoversigt ift kapaciteter og anbefalede segmenter
I tråd med udviklingen af Advansor’s produktportefølje og en organisation til at matche denne, fik vi gradvist øjnene op for et hul i porteføljen mellem de nuværende og populære linjer af vores CO2 køleanlæg; ”compSUPER XS ValuePack” og den noget mindre condensing unit ”compSUPER XXS”.

I forhold til udviklingen af teknologierne indenfor CO2 til køl og frys, de sidste mange år, har fokus primært været de mellemstore og helt store supermarkeder. Denne udvikling har fundet sted på bekostning af de mindre kiosk- og nærbutikstørrelser, der på trods af en hastigt voksende andel, er blevet udfordret på pris og kompleksitet.

For at matche hullet i denne trend har Advansor udviklet og lanceret et nyt CO2 køleanlæg til kiosk- og nærbutik-størrelserne. Vi har kaldt anlægget ”compSUPER XXS Mini-Booster”.
Advansor’s ”compSUPER XXS Mini-Booster” blev første gang præsenteret på Euroshop 2017. Vi oplevede omgående en massiv interesse og efterspørgsel, med travlhed i produktionen til følge.
 
”Advansor’s ”compSUPER XXS Mini-Booster” udfylder hullet i vores produktportefølje, og det er rigtig vigtigt for os, at vi nu har lukket det”.
Kim Christensen,
Managing Director, Advansor A/S
 

Advansor’s ”compSUPER XXS Mini-Booster”er et kompakt, transkritisk CO2 anlæg til kiosker, nærbutikker og mindre supermarkeder.

Specifikationerne på anlægget er som følger:
  • Kølekapacitet: op til 42 kW ved -8° C
  • Frysekapacitet: op til 8 kW ved -30° C
  • Footprint: 1000 mm x 800 x 2100 mm
  • Vægt: ca 650 kg
  • Høj-effektivt køle/fryseanlæg
  • Let at installere og vedligeholde
  • Ingen behov for plug-in
  • Housing - anvendelig til både inden/udendørs installation
Med udviklingen af vores ”compSUPER XXS Mini-Booster”går vi som vanligt, ikke på kompromis med vores høje kvalitetskrav. Vi er eksperter indenfor CO2 i køle/fryseanlæg og absolut førende på området. Vi anvender kun godkendte leverandører til dele og komponenter i anlæggene, som vi kender fra vores standard produktportefølje.
 
”compSUPER XXS Mini-Booster”er et anlæg af høj kvalitet, der giver kunderne rigtig god værdi for pengene. Vi har formået at reducere footprint og producere en effektiv lillebror til vores standard compSUPER XS ValuePack”.
Klaus Jensen,
Procurement Manager, Advansor A/S
I tråd med Kigali-aftalen fra 2016 om at reducere 90% af HFC-gasserne, må producenterne af køleanlæg fremadrettet og nødvendigvis overgå til naturlige kølemidler som det eneste anvendelige kølemiddel i deres anlæg, og som følge heraf også aftagerne i segmentet med de mellemstore og mindre butikker, - hvortil vores ”compSUPER XXS Mini-Booster” passer perfekt.

Men det er heller ikke længere et "dyrt valg" at overgå til CO2-baserede køleanlæg, primært på grund af de lavere installations- og driftsomkostninger, - for også brugervenlighed og billigere vedligeholdelsesomkostninger burde være tilstrækkeligt overbevisende argumenter til at skifte til et CO2-baseret køleanlæg.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev - del vores indhold og tweets

Hold dig underrettet med vores nyhedsbrev, få din kollega til at tilmelde sig - for relevant information om vores systemer og opgraderinger, nyheder om brugen af naturlige kølemidler, fremtidige begivenheder og træningsforløb. Tag et kig på vores LinkedIn og Twitter-sider og husk at Like og Share os.
 
Advansor is the leading OEM manufacturer of transcritical CO2 systems. We offer a wide range of systems for convenience stores to large industrial processing; providing freezing, cooling, heating and air-conditioning. We are eager to discuss your requirements. For information - call our Sales Team at +45 7217 0174 or visit our www.
 
 
Mail to us at:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|**|END:IF|*
Want to change how you receive these e-mails?
Update your preferences or unsubscribe from this list

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.