Nyhedsbrev Maj 2017

 
Vækst og innovation

Tal, der taler for sig selv; Antal ​​racks/systemer, lande vi eksporterer til, antal kunder og mængden af installerede ​​MegaWatt.

Vi har længe haft en vækstrate på +20%, så vi glæder os over fremtidsudsigterne og de kommende tal og resultater. Følg os på www.
 
September 25-27, 2017 ATMOsphere Europe i Berlin

Vi er langt med forberedelserne til ATMOsphere-konferencen i Berlin til september. Vi er spændte og ser særligt frem til at udvide konferencedeltagerenes horisont med visionære og spændende præsentationer. Vi afslører navnene på vores talere samt emnerne for deres præsentationer på et senere tidspunkt. Sæt X og mød op!
 

Gode grunde til at vælge et Advansor CO2 kølesystem


Størst pålidelighed
 • Mulighed for op til 130 bar designtryk
 • Solide svejsede rammer og stålrør på compSUPER L/XL
 • Optimeret styring af olie og kontrollere
Varmt klima muligheder
 • Parallelkompression som standard for Sydeuropa
 • Ejektorteknologi
 • Afprøvede adiabatiske løsninger
Energieffektivitet
 • Optimering af varmegenvinding
 • Optimeret design, optimerede komponenter, optimerede styringer
Nyeste innovationer
 • Sigma (integreret løsning), CO2-kassetter, ejektor, nye CDU'er,
  nye ValuePacks, ny Mini-Booster
 
Advansors nye fabriki Panattoni Park, Szczecin

Vi har kick-startet vores produktion på vores nye Polske fabrik i Szczecin, efter at have haft medarbejdere på uddannelse og træning i Danmark. Vi ser med stor forventning frem til at levere de første anlæg i slutningen af maj 2017. Den polske fabrik forventes at tilføre en produktionskapacitet over de kommende 2-3 år på omkring 600-800 anlæg om året. Anlæggene vil fortrinsvist blive produceret til supermarkeder i Europa.

Etableringen af Advansors nye fabrik i Szczecin blev foranlediget af den stærkt øgede efterspørgsel efter vores produkter. Årsagen til at Advansor valgte netop Szczecin, som stedet for den nye produktion skyldes primært den gunstige geografiske placering - for både vores kunder og nøgleleverandører.
 
Kontakt information, telefon numre og e-mail adresser på Advansor medarbejdere kan du finde på vores www.

Subscribe to our Newsletter - share our content and tweets


Suggest a subscription to a colleagues to benefit from useful, free information about our systems and up-grades, news on the use of natural refrigerants, future events and training programs. Take a look at our LinkedIn and Twitter accounts, and don’t forget to Like and Share.
 
Advansor is the leading OEM manufacturer of transcritical CO2 systems. We offer a wide range of systems for convenience stores to large industrial processing; providing freezing, cooling, heating and air-conditioning. We are eager to discuss your requirements. For information - call our Sales Team at +45 7217 0174 or visit our www.