Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev

Nyhedsbrev Juni 2017

 
Da Advansor for få år siden forfulgte sin strategi med at udvide forretningsområdet til ligeledes at omfatte anlæg til industrien, medførte det også organisatoriske ændringer. En egentlig industriafdeling blev etableret, der i dag består af et stærkt og dedikeret team af ingeniører. Afdelingen bistås naturligvis af den øvrige organisation, der har stor erfaring med projektering og konstruktion af flere tusinde mindre anlæg.

Medarbejderne i industriafdelingen i Danmark projekterer industrianlæg til stort set alle de Europæiske lande. Det foregår i samarbejde med de eksterne sælgere og projektingeniører som Advansor beskæftiger i udlandet.

Leder af Industriafdelingen, Mark Kristensen, har følgelig travlt, for udover at respondere på efterspørgslerne fra markedet og udforske nye forretningsmuligheder, har han også brugt tid på at finde yderligere kvalificerede medarbejdere til afdelingen.
 
I dag består teamet i Danmark af:
Henrik Madsen, Modesto Poey Noblet, Mark Kristensen og Vladyslav Babych (nedenfor).

Industriafdelingen beskæftiger sig med projekter fra små lav-temperaturanlæg til farmaceutisk anvendelse, til større anlæg og systemer til brug for køle-/frysehuse samt fødevareforarbejdning.
De større anlæg kommer ofte i spil som erstatning for pumpede ammoniaksystemer. Mark Kristensen begrunder det således "... flere af de større projekter, vi har vundet, havde i første omgang været foreskrevet som pumpet ammoniak. Men drevet af blandt andet lavere investeringsomkostninger, ender det med at blive et transkritisk CO2-anlæg, som Advansor får lov til at levere... "
 
CO2-køleanlæg til industriel anvendelse efterspørges i industrien af flere årsager, blandt andet disse 2:
Miljøbevidsthed
For at leve op til Kigali-aftalen, hvor næsten 200 nationer i 2016 godkendte at begrænse den globale opvarmning ved at reducere 90% af HFC' gasserne.

Det er dermed en fremtidssikret løsning!
Besparelser
Højere energieffektivitet, særligt ved dellast, forbedret COP og et stort varmegen-vindingspotentiale er meget vigtige faktorer såvel som de lavere installations- og drifts-omkostninger samt omkostningerne til service- og vedligehold der også er væsentligt lavere.
Wittrup Seafood A/S (link)
Pakker og behandler ca 4.000 tons friske blåmuslinger til eksport og detailhandel. Wittrup Seafood A/S beskæftiger omkring 30 personer og har en flåde på 4 skibe. Ønsket var en CO2-løsning designet til indfrysning og opbevaring af færdigretter, afkøling og opbevaring af friske muslinger samt nedkøling af havvand til afkøling af muslingerne forud for forarbejdning.
Advansor-leverede en compSUPER L 4x3-2R
4 x Bitzer MT kompressorer, 120 kW @ -10 °C
3 x Bitzer LT kompressorer, 58 kW @ -35 °C
2 x 130 liter receiver
+ Varmegenvindings-vekslere for opvarmning af vand i akkumuleringstank
+ Separat chillermodul (glykol/havvand + 2/-2 °C)
Det industrielle segment
Virksomhedernes behov i det industrielle segment er temmeligt usammenlignelige, selvom de alle har behov for køl og/eller frys. Det kræver derfor både indsigt og kompetencer af Advansor’s Industrielle team at håndtere og forstå de forskellige typer virksomheder. De områder, vi indtil videre, har beskæftiget os med er blandt andre:
  • Kølerum/opbevaringsrum
  • Logistikcentre
  • Fødevareforarbejdningsfabrikker
  • Farmaceutisk enheder
  • Is/skøjtebaner
  • Marine/off shore
Sintef/SuperSmart
SuperSmart er et EU-projekt, der har til formål at fremskynde udbredelsen af ​​mere energieffektive køle-, opvarmnings- og køleløsninger i fødevaresektoren ved at reducere energiforbruget og det miljømæssige fodaftryk og ikke mindst øge de økonomiske fordele.

Advansor sponserer projektet med 2 installerede testanlæg på NTNU, Trondheim, Norge, - men også al vor viden og information om de nyeste CO2-baserede køleteknologier. Anlæggene har gas- og væskeejektorer men også en speciel ejektor til klimaanlæg – der inkorporerer alle nye koncepter omkring øget ydeevne og effektivitet i kølesystemer til supermarkeder.

SuperSmart-projektet vil bringe ny viden i spil med hensyn til integreret systemdesign, energieffektivitet og helt nye grænser for styringer og komponenter i systemet. Det vil kunne bringe teknologisk evidens ift markederne, herunder værdifulde data og erfaringer med ejektoroperationer. Det er en yderst vigtig investering for Advansor, men som vi også gik ind i, fordi vi er sikre på, at resultaterne fra projektet vil give os og vores kunder mange nye muligheder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - del vores indhold og tweets


Hold dig underrettet med vores nyhedsbrev, få din kollega til at tilmelde sig - for relevant information om vores systemer og opgraderinger, nyheder om brugen af naturlige kølemidler, fremtidige begivenheder og træningsforløb. Tag et kig på vores LinkedIn og Twitter-sider og husk at Like og Share os.
 
Advansor is the leading OEM manufacturer of transcritical CO2 systems. We offer a wide range of systems for convenience stores to large industrial processing; providing freezing, cooling, heating and air-conditioning. We are eager to discuss your requirements. For information - call our Sales Team at +45 7217 0174 or visit our www.