Januar 2017 Nyhedsbrev – Godt Nytår

2017 ligger foran os, og vi er SÅ spændte på alt det nye, der venter os. Vi har events, produktlanceringer og masser af ideer i ærmet med det formål at imødekomme trends og ikke mindst vores kunders krav og behov. Som en agil og stadigt voksende virksomhed ser vi derfor frem til 2017 - med god grund!
 
Euroshop er lige om hjørnet og med vores tilstedeværelse får vi atter lejlighed til at demonstrere Advansor’s position som markedsleder i segmentet. Vi ser frem til at byde velkommen på vores stand og præsentere vores kunder for vores produktportefølje og nyheder.

Vores compSUPER Mini-Booster vil blive lanceret på EuroShop, et anlæg med mellemstor kapacitet på op til 25 kW. Vi er meget spændte på modtagelsen og ser frem til lanceringen på EuroShop, hvor temaet om bæredygtighed og energieffektivitet aldrig har været mere aktuelt.
Med hele salgsteamet fra Advansor klar til at tage imod samt en række af vores specialister, forventer vi at gentage endnu en succesfuld udstillingsoplevelse.
 

CLIMATIZACION y REFRIGERACION 28 februar – 3 marts, 2017 Madrid, Spanien


C & R er en fagmesse arrangeret af IFEMA, der afspejler markedet i Spanien som en dynamisk industri med et bredt og betydeligt vækstpotentiale. Vi er inviteret af Exkal til at deltage på deres stand og vil derfor være at træffe under hele messen i Hal 8, Stand C09 + C11. Vi glæder os til at mødes.
 

Supersmart - Den nye videns-hub


SuperSmart er et EU-projekt, der skal fremskynde udbredelsen af mere energieffektiv køling såvel som opvarmningsløsninger indenfor detailhandlen, - dels ved at reducere energiforbruget og de miljømæssige fodaftryk, dels ved at øge de økonomiske fordele.

Advansor er en del af projektet og har sponseret de installerede test racks på Sintef /NTNU, Trondheim, Norge foruden at vi bidrager med al viden og ekspertise omkring de nyeste transkritiske CO2 teknologier. Anlæggene har både gas- og væske-ejektorer, men også en særlig ejektor for AC. De rummer data ift alle fremtidige koncepter omkring øget ydeevne og effektivitet af supermarkedskøleanlæg.
 
Advansor’s Managing Director, Kim Christensen er sikker på, at "Supersmart" projektet vil bringe ny viden i spil i form af integrerede systemdesign, energieffektivitet og nye grænser for controllers og komponenter. Projektet vil assistere os i at bringe de nye teknologier ud til vores markeder med værdifulde data og erfaringer om ejektorers indvirkning. Det er en stor og vigtig investering for os, men vi er sikre på, at resultaterne af projektet vil give Advansor og dermed vores kunder helt nye muligheder".

Forventet opstart er marts 2017. Øvrige sponsorer til projektet, er vores partnere Danfoss, Bitzer og SWEP.
Nye produktionsfaciliteter i Polen

Advansor har mødt en stadigt voksende efterspørgsel world-wide og taget konsekvensen heraf ved at etablere nye produktionsfaciliteter i Szczecin, Polen, der igangsættes primo maj 2017. Produktionen vil blive koncentreret omkring Advansor’s compSUPER XS og S-racks og vil naturligvis efterkomme alle eksisterende kvalitetskrav, som vi dels anerkendes for at leve op til, og som er en betydelig del af vores brand.

Vi vil træne og oplære vores nye kolleger, fra Polen, i Danmark og gradvist øge kapaciteten i løbet af de næste 2-3 år. Som ansvarlig for vores produktion har vi ansat Plant Manager, Szymon Przybyl. Vi glæder os til at starte endnu et kapitel i vores historie og kan knapt vente med at se vores racks flytte sig fra ramperne og ud til kunderne.

Carrefour Group – Innoverer med Advansor SIGMA design


Carrefour Group er den 2. største retailer i verden og en værdifuld og innovativ kunde for Advansor, der er med til at stimulere videreudviklingen af vores produktportefølje. Økonomisk, vækster de betragteligt, og som partner i COP21 har de forpligtet sig til at opretholde en bæredygtig og ansvarlig forretning.

I starten af 2016 blev der projekteret opførelsen af et prestigefyldt hypermarked i Bayonne, Frankrig. Man valgte at dele kapaciteterne på to identiske anlæg, hvert anlæg blev designet til at yde 230 kW køl, 145 kW varme og 100 kW AC. For at levere denne kombination af flere temperaturer blev Advansors SIGMA anlæg dimensioneret herefter.
Netop SIGMA platformen muliggør kombinationen af køl/frost, varmegenvinding og AC. Carrefour og Advansor arbejdede tæt sammen omkring tilpasningen af kapacitet, design og muligheder hvilket resulterede i et udbud som 4 entreprenører bød ind på. Darren Lacroix, Advansor’s Regional Commercial Manager, formåede at få ordren på begge anlæg, som nu er det største CO2-anlæg i drift i detailsektoren i Frankrig.

Carrefour hypermarkedet i Bayonne har et samlet areal på 5000 m2 og beskæftiger 150+ medarbejdere. Anlæggene blev idriftsat i september, 2016 og åbnet for offentligheden 27 oktober, 2016.

Subscribe to our Newsletter - share our content and tweets


Suggest a subscription to your colleagues to benefit from useful, free information about our systems and up-grades, news on the use of natural refrigerants, future events and training programs. Take a look at our LinkedIn and Twitter accounts, and don’t forget to Like and Share.
Advansor is the leading OEM manufacturer of transcritical CO2 systems. We offer a wide range of systems for convenience stores to large industrial processing; providing freezing, cooling, heating and air-conditioning. We are eager to discuss your requirements. For information - call our Sales Team at +45 7217 0174 or visit our www.
 
 
 
Want to change how you receive these e-mails?
Update your preferences or unsubscribe from this list
 
All rights reserved.