Februar 2017 Newsletter

Vi kickstarter 2017 med flere spændende events i kalenderen såvel som produktlanceringer, baseret på de nyeste CO2 teknologier til kølesystemer. Vi ser derfor med begejstring frem til det kommende år, og belønnes i øvrigt for vores initiativer og vores tilgang til markedet og kunderne med både organisk vækst og en omsætningsvækst på 24%.
Managing Director, Kim Christensen kommenterer Advansor’s årsregnskab for 2016, med at "resultatet er meget tilfredsstillende og helt i tråd med ledelsens forventninger, - til trods for at Advansor møder en stadigt stigende konkurrence på alle de markeder, hvor vi er aktive."
 
CLIMATIZACION y REFRIGERACION 28 februar – 3 marts, 2017 Madrid

C&R er arrangeret af IFEMA, og afspejler markedet i Spanien som en dynamisk industri med et bredt og betydeligt potentiale. Advansor er inviteret af Exkal til at deltage på deres stand og vil derfor være at træffe under hele messen i Hal 8, Stand C09 + C11. Vi glæder os til at tage imod såvel eksisterende som nye kunder.
 
Om 3 uger åbner EuroShop 2017, hvor vi vil være til stede i hal 17/D38. Vi ser frem til endnu en anledning til at fremvise vores produkter og drøfte systemløsninger med vores kunder. Vi er også spændte på og stolte af at skulle præsentere vores nye ”compSUPER XXS 4X2 Mini-Booster”, et anlæg med en kapacitet på op til 25 kW.
Hele Advansor's salgsteam og en række af vores specialister står klar til at mødes med kunder og øvrige forretningsforbindelser, - og vi forventer at gentage succesen fra den seneste udstilling, ChillVenta i Nürnberg!
 

Verdens største CO2-køleanlægsprojekt


Staay Food Group, Dronten i Holland, der på verdensplan har været førende siden 1946 i produktion og forarbejdning af grøntsager og frugt. De har mere end 3000 ansatte og bygger i øjeblikket på en ”alt-i-én by” med landbrugshal, væksthus og betydelige kølefaciliteter.
 
 
”Varerne nedkøles straks efter høst og forbliver under køl imens de forarbejdes”, siger Niels Vlasbom fra Staay Food Group. "Staay valgte at anvende CO2 som kølemiddel, da der er stor fokus på bæredygtighed", forklarer Peter Staal fra Advansor og fortsætter "mange virksomheder er ikke bekendt med mulighederne for CO2-køleanlæg, men i lande med tempereret klima som fx Holland, fungerer CO2 køling rigtigt fint og totalinstallationen ift omkostningerne er mindre end ved konventionelle anlæg".

"For at forhindre yderligere global opvarmning, har flere regeringer besluttet at udfase de kemiske kølemidler. Alt dette vil effektueres fra 2020 og betyder, at virksomhederne er nødt til at skifte til mere naturlige kølemidler. Ved at installere CO2 køleanlæg, er Staay Food Group fremtidssikret og har tilmed investeret i bæredygtighed” fortæller Peter Staal.

Den komplette installation har en effekt på 3,5 MW. Til sammenligning har et gennemsnitligt supermarked en kølekapacitet på 100 kW!
 
Tesab har udnævnt Advansor som "Årets leverandør 2016"

Den svenske TESAB kæde har evalueret alle deres leverandører på en række forskellige parametre såsom relationer, troværdighed, udvikling og langsigtet samarbejde. Ud fra en vurdering af disse blev Advansor AB med Country Manager, Conny Andersson i spidsen, udpeget som leverandøren med den højeste score.

Evalueringen er tilknyttet kommentaren; "Advansor AB har udmærket sig ift et godt og langvarigt forhold imellem os, - med fokus på både udvikling og kunder, og troværdighed ift tilbud, priser og leverancer. I et stadigt mere konkurrencepræget marked viser Advansor AB, at det er muligt at være en rentabel virksomhed som sandsynligvis vil styrke TESAB kædens tillid yderligere i fremtiden til Advansor". Diplomet blev overrakt af Tesab kædens bestyrelsesformand, Anders Ekdahl.

Advansor er meget glad for anerkendelsen og har med styrkelsen af vores organisation med Morgan Magnusson som Project Manager Sweden en ambition om fremadrettet at servicere det Svenske marked i endnu højere grad.

Medarbejder nr 100 om bord


Advansor er en virksomhed i stor vækst, og i 10 år er antallet af medarbejdere vokset betydeligt. 1 januar 2017 bød vi medarbejder nr 100 velkommen, og for Advansor er det lidt af en milepæl. "Der er noget om runde tal - og det faktum, at vi nu har mere end 100 ansatte, vidner om, at vi er i god udvikling," siger Director of Finance & Administration, Klaus Nørgaard fra Advansor.

"Vi har løbende leveret vækst i både omsætning og resultater, og for at blive endnu stærkere på den lange bane, og fortsætte med at levere konkurrencedygtige systemer til vores kunder, ansætter vi løbende designere, ingeniører og servicefolk - ligesom vi i de seneste år har styrket vores afdelinger indenfor både salg og marketing".
Medarbejder nr. 100 er Jesper Swartz, der er ansat som R&D ingeniør (jes@advansor.dk). Tillykke. Derudover har vi ansat After Sales Support, Bo Kristensen (bkr@advansor.dk) og Project Manager Sweden, Morgan Magnusson (mma@advansor.dk). Kontaktinfo, telefonnumre og mail adresser findes på vores www.

Subscribe to our Newsletter - share our content and tweets


Suggest a subscription to a colleagues to benefit from useful, free information about our systems and up-grades, news on the use of natural refrigerants, future events and training programs. Take a look at our LinkedIn and Twitter accounts, and don’t forget to Like and Share.
Advansor is the leading OEM manufacturer of transcritical CO2 systems. We offer a wide range of systems for convenience stores to large industrial processing; providing freezing, cooling, heating and air-conditioning. We are eager to discuss your requirements. For information - call our Sales Team at +45 7217 0174 or visit our www.
 
 
Mail to us at:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|**|END:IF|*
Want to change how you receive these e-mails?
Update your preferences or unsubscribe from this list

Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.