April 2017 - God Påske - Nyhedsbrev

 

CO2 som en erstatning for miljøskadelige kølemidler i fiskeindustrien


Et estimat siger, at der er 4,7 millioner små og mellemstore fiskefartøjer i verden, og at ca.80% bruger R22 til køl og frys af deres fangst. Med støtte fra MUDP, har Teknologisk Institut i samarbejde med Advansor og en række andre leverandører samt ”Fiskeskolen” og UNIDO arbejdet målrettet på at udvikle en energieffektiv og miljøvenlig løsning baseret på CO2.

Supermarkederne har længe vist vejen, og skifter til løsninger baseret på CO2, som har vist sig både miljøvenlige og rentable, - derfor er forventningerne i det nye segment også høje blandt både leverandører af teknologien og deres kunder.

Lars Reinholdt fra DTI siger ”Vi ønsker at hjælpe med at redde verden med standardløsninger, der er så billige og effektive, at det betaler sig med en løsning baseret på CO2, og som ingen skadelig indvirkning har på miljøet”.
 

Kæmpe lager med kølefaciliteter i Kristianstad


Kjellssons Logistik & Transport AB (KLT) i Kristianstad, Sverige og Marcus Lindquist fra LL Kylteknik har i fællesskab projekteret et nyt lager på 6000 m2 med kombineret køle- og frysekapacitet. Advansor blev valgt som leverandør af kølesystemet, der vil bestå af 2 anlæg med kombineret 140kW køl og 370kW frostkapacitet samt 2 frostanlæg på i alt 760kW ved -40C. De to frostanlæg kobles på en fælles pumpebeholder.

KLT bygger det nye lager for at kunne videreudvikle deres egen virksomhed til at hjælpe andre virksomheder med deres behov og krav til kølefaciliteter. Conny Andersson, Advansor’s Svenske Country Manager, siger, at ”det har været en lang og spændende rejse, men vi er meget glade for at være partnere med LL-Kylteknik omkring dette helt specielle projekt, der vil blive igangsat i efteråret 2017".
 
 

ATMOsphere Australia, 2 maj 2017


Som det mest indflydelsesrige forum for diskussion af naturlige kølemidler i Europa, Amerika og Asien, er ATMOsphere Australia 2017 en unik mulighed for at mødes og udveksle meninger, og byder samtidigt på uovertrufne netværksmuligheder med branchens topfolk.

Advansor deltager på konferencen blandt andet fordi vi for nyligt har åbnet op for vores forretning i den Australasiatiske region med salg af vores første transkritiske CO2 system. Advansors partner, The Natural Cooling Company siger: ”Med den nyligt undertegnede Kigali-aftale, var de syntetiske kølemidler ikke længere en mulighed for vores kunder. Følgelig blev beslutningen om en omkostningseffektiv og fremtidssikret løsning med et transkritisk CO2-system truffet”. Advansor blev valgt på grund af et stærkt (positivt) omdømme, en dokumenteret track record og rigtig god aftersales-service – der så i regionen leveres af The Natural Cooling Company.
 
Norsk Kjøleteknisk Forening afholder årsmøde den 19-21 april, 2017 i Trondheim, Norge. Konferencen indeholder et godt og tæt pakket program med adskillige emner indenfor energieffektivisering.

Vi har deltaget tidligere, og ser frem til et gensyn med kunder i regionen og området, men ligesåvel øvrige køletekniske nørder i branchen. Vi glæder os til at netværke og finde ny inspiration ift teknologierne indenfor køleindustrien.
 

Advansor søger nye medarbejdere

Vi er løbende på udkig efter dygtige nye kolleger på grund af store efterspørgsel og vækst. Nye stillinger;
Vi forbedrer os hele tiden via samarbejde og vidensdeling og til de 3 stillinger har vi derfor brug for erfarne, dygtige og kompetente nye kolleger. Vi sætter den fremtidige standard for kvalitet for både produkter og processer indenfor teknologien i vores felt. Læs mere på vores www.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev - del vores indhold og tweets

Hold dig underrettet med vores nyhedsbrev, få din kollega til at tilmelde sig - for relevant information om vores systemer og opgraderinger, nyheder om brugen af naturlige kølemidler, fremtidige begivenheder og træningsforløb. Tag et kig på vores LinkedIn og Twitter-sider og husk at Like og Share os.
Advansor is the leading OEM manufacturer of transcritical CO2 systems. We offer a wide range of systems for convenience stores to large industrial processing; providing freezing, cooling, heating and air-conditioning. We are eager to discuss your requirements. For information - call our Sales Team at +45 7217 0174 or visit our www.