Advansor A/S søger en dygtig Teknisk Assistent til Intern Support

- eksempelvis køletekniker, teknisk designer eller produktionsteknolog til support og documentation

Advansor er markedsleder på verdensplan indenfor design og produktion af miljøvenlige køleanlæg, der anvender CO2 som kølemiddel. Vi vokser kontinuerligt og mangler igen kompetente ressourcer i vores Projektafdeling for Intern Support og herunder Dokumentation.

Stillingen

Du vil komme til at arbejde i vores projektafdeling, der er bindeleddet mellem salgsafdelingen og produktionsteknisk afdeling med henblik på at sikre korrekt specifikation af projekter inden ordrer går til konstruktion og produktion. Arbejdet vil inkludere dokumentationsarbejde i form af oprettelse af proces-diagrammer og styklister, intern oprettelse af ordrer og projekter samt intern kommunikation med vores tekniske afdelinger, herunder konstruktions- og produktionsafdeling.

Du vil få en vigtig position i afdelingen, hvor du får mulighed for at påvirke arbejdsindhold og metode. Du vil få et stort ansvar og bidrage til at sikre vores position som verdens bedste producent af CO2 køleanlæg.

Din profil

Du er eksempelvis køletekniker, teknisk designer, produktionsteknolog eller lignende. Du har stor erfaring med projektstyring og dokumentation fra en teknisk produktionsvirksomhed. Du skal kunne arbejde selvstændigt med ansvar for specifikke kunder og projekter.

Du er udadvendt og har lyst til at arbejde i en spændende og fremadstormende, mellemstor virksomhed med mange bolde i luften. Din arbejdsmetode er grundig, systematisk og målrettet, og du tager ansvar. Du er god til at samarbejde og dele viden med dine kollegaer.

Du har stor erfaring med udfærdigelsen af PI-diagrammer og styklister og håndterer arbejde på PC’er med Officepakken til fingerspidserne. Ligeledes vil det være en fordel at have kendskab til NAV 2015. Du skal som minimum kunne kommunikere på engelsk og gerne tysk.

Vi tilbyder

Et meget spændende job i en international teknologi-virksomhed, der går forrest med de nyeste teknologier på det køletekniske område. Stillingen er ideel for den kandidat, der ønsker sig store udfordringer på det faglige område i en vækstvirksomhed, der er vokset fra 2 til 130 ansatte på 11 år. Den rette kandidat vil kunne skabe sit eget job og være med til at præge udviklingen af virksomheden.

Din arbejdsplads vil være i Aarhus og lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Interesseret? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of External Sales, Jens Kallesøe på Tlf.: +45 2247 5758, og interesseret i stillingen, så send din ansøgning og CV senest 22. september 2017 til hr@advansor.dk. Skriv "Teknisk Assistent til Intern Support" i emnelinjen. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.