Grundig og struktureret teamleder til vores isoleringsteam

Advansor er førende på verdensplan inden for design og produktion af miljøvenlige køleanlæg, der anvender CO2 som kølemiddel. Med baggrund i vores kraftige vækst, søger vi en dygtig teamleder til en spændende stilling i en teknologivirksomhed med fart på.

Stillingen
Du vil som teamleder være ansvarlig for et hold på 13 erfarne og dygtige isolatører. Isoleringsteamet har et stærkt sammenhold, og det er vigtigt, at du som leder kan understøtte det velfungerende miks af uformel omgangstone og seriøs tilgang til holdets opgaver.

Du vil være ansvarlig for at tilrettelægge det vigtige isolationsarbejde på vores anlæg, ligesom du selv deltager i den praktiske del af arbejdet. Varebestilling og andre administrative opgaver vil ligeledes være en del af dit arbejde.

Jobbet indebærer et stort ansvar og meget samarbejde på tværs af organisationen, så gode samarbejdsevner og forståelse for virksomhedens arbejde og kerneværdier er et must.

Din profil
Vi har brug for en driftssikker, målrettet og grundig person, der ser sig selv som teamleder og brænder for at levere resultater af højeste kvalitet.

I Advansor er vi engagerede og tænker meget mere i muligheder end i begrænsninger, men oplever også nødvendigheden af at kunne håndtere flere sager på en gang, uden det går ud over kvalitet, deadlines eller humør.

Vi ser derfor gerne, at vores nye teamleder for at udfylde rollen besidder følgende kvalifikationer:

  • Har overblik, også med mange bolde i luften
  • Kan afslutte det, der er sat i gang
  • Forstår vigtigheden i at arbejde efter procedurer, standarder og regelsæt
  • Behersker engelsk i skrift og tale
  • Kendskab til lean er en fordel

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en verdensførende teknologivirksomhed, som har i sit DNA at gå allerforrest med den nyeste teknologi på det køletekniske område. Stillingen er perfekt for dig, der ønsker store faglige udfordringer og en afvekslende hverdag i en vækstvirksomhed, der på bare 12 år er vokset fra to til 140 ansatte.

Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Aarhus.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte production manager Torben Von Dippe på telefon 2521 4505 eller via e-mail: tvd@advansor.dk

Læs mere om os på www.advansor.dk eller kig forbi vores LinkedIn-, Facebook- eller Twitter-side.

Er du interesseret i stillingen, så send ansøgning og CV til hr@advansor.dk - skriv ”Teamleder til isolering” i emnelinjen. Ansøgninger behandles løbende.