Team Lead Electrical Engineering

Kan du lede og motivere andre til et godt samarbejde og stærke resultater, og har du erfaring fra en el-teknisk afdeling? Har du derudover lysten og evnerne til at opbygge strukturer og processer, så har du nu mulighed for at blive en del af en international virksomhed i kraftig vækst og med stærk entreprenørånd. Vi søger en Team Lead til Electrical Engineering hos Advansor med base i Aarhus.

Ledelse, koordinering og teknisk indsigt

Med reference til Manager of Engineering bliver du ansvarlig for at lede, motivere og udvikle Advansors el-tekniske afdeling med et team bestående af fem dygtige og erfarne personer, der har ansvaret for al el-teknisk design: Konfigurering af tavler, opbygning af tegninger i PC-Schematic og support af flere forskellige kontrollertyper og styringer.

Du sættes i spidsen for afdelingen og skal varetage den fulde personaleledelse og opbygge strukturer og formalisere processer, der optimerer den daglige drift i afdelingen og flowet gennem værdikæden.

Dine centrale opgaver bliver at:

  • Lede og koordinere arbejdet i afdelingen, herunder ressourceoptimering og effektivisering
  • Styre den daglige drift og strukturere afdelingen, alt sammen understøttet af stærke processer og systemer
  • Drive synlig ledelse af afdelingen, herunder coaching af medarbejderne
  • Strukturere procesflowet i værdikæden
  • Sikre stærkt tværorganisatorisk samarbejde
  • Deltage i den daglige drift
  • Teknisk sparring.

Du får en bred kontaktflade internt på tværs af vores afdelinger, herunder produktionen, planlægning/logistik, udvikling, salg, after sales og mechanical engineering. Du opnår succes ved høj medarbejdertilfredshed, optimering af arbejdsgange og succesfuldt samarbejde med øvrige afdelinger.

Teknisk profil med ønske om ledelse

Du er en planlægger af natur, du er struktureret og har god procesforståelse. I pressede situationer bevarer du overblikket, og du er opmærksom og forstår at motivere og engagere dit team. Endelig begår du dig flydende på engelsk i skrift og tale.

Du er uddannet el-ingeniør, el-installatør, stærkstrømstekniker eller har på anden måde lignende kompetencer. Tidligere erfaring med ledelse er en fordel, men ikke noget krav. Du får et job, der kræver stort overblik og evne til at planlægge og lede. Du er energisk og fleksibel og ved, hvad der skal til for at få tingene til at fungere i en travl hverdag, hvor deadlines og uforudsete udfordringer dikterer slagets gang. Du har kendskab til PC-Schematic.

Kort fra idé til handling

I jobbet som Electrical Team Lead får du mulighed for at præge stillingens indhold og selvstændigt gøre en forskel. Du bliver en del af en virksomhed, der går forrest med de nyeste idéer, og hvor der ikke er langt fra idé til handling. Med de rette indsatser og resultater er der gode udviklingsmuligheder i en international virksomhed i kraftig vækst og med en god markedsposition.

Send dit CV

Ansøgninger sendes til hr@advansor.dk, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager of Engineering, Jacob Nielsen på tlf. +45 2629 2919. Vi vurderer ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Om Advansor A/S

Med mere end 11 år i branchen er Advansor den førende OEM-producent af bæredygtige termiske systemer til varme- og kuldefremstilling i blandt andet supermarkeder, køle- og frostlagre, kraftvarmeværker, fødevareforarbejdende industri, kemisk industri samt luftkonditionering af kontorbyggeri med CO2 som kølemiddel. Virksomheden beskæftiger mere end 150 ansatte og eksporterer til mere end 30 lande og har over de seneste år oplevet en årlig vækst på ca. 40 %. Advansor er en del af den amerikansk børsnoterede koncern Dover Corporation.