Dygtig studentermedarbejder m/k søges til varierende opgaver

Stillingen

Som studentermedarbejder vil du blive tilknyttet vores Administration, hvorunder vi har en lang række administrative og praktiske opgaver. Disse er afledt af behov for ”hoved og hænder” i tilknyttede afdelinger som Økonomi, Indkøb, Salg & Projekt.

Konkrete opgaver kan være klargøring af bilag til kontering, administrativt arbejde med arkivering, deling af dokumenter via vores intranet, SharePoint, ‐ og med vores kunder, udarbejdelse af dokumentationsmapper og opdatering af vores hjemmeside foruden en lang række andre administrative opgaver.

Du vil foruden erfaring med opgaver indenfor økonomi, indkøb, salg og projektering få førstehåndsindsigt i en virksomhed med stort vækstpotentiale og en meget international profil.

Dine timer kan variere og tilpasses din aktuelle studieplan, men du kan regne med gennemsnitligt 7‐10 timer om ugen. Timerne placeres efter aftale og i overensstemmelse med vores eksisterende studie‐jobber

‐ enten efter endt studiedag eller på studiefrie dage.

Din profil

Vi foretrækker en ansøger med gode engelsk‐ og IT‐kundskaber. Vi arbejder blandt andet med Microsoft‐Office pakken og Navision, hvorfor kendskab hertil er et plus.

Vi ser gerne, at du er i starten af dit studie, fx på Universitetet, eller lige er begyndt og ønsker et studiejob med praktisk erfaring fra en administration, der er bundet op på mange varierende opgaver.

Vi håber på, at du engagerer dig let, tager ejerskab for dine opgaver og ses som en drivkraft, der gør en forskel.

Vi tilbyder

Vi vil byde dig velkommen til en spændende stilling i en international teknologi‐virksomhed, der går forrest med de nyeste teknologier på det køletekniske område. Stillingen er et oplagt springbræt for den kandidat,

der søger indsigt og praktisk erfaring, samt efter studietiden har ambitioner om at gøre karriere indenfor Administration og/eller Økonomi.

Vi har vækstet på 11 år fra 2 til 122 ansatte, herunder flere i Europa. Og har derforuden i år startet en produktionsvirksomhed op i Polen.

Din arbejdsplads vil være i Aarhus V på Bautavej 1A, Lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Interesseret?

Er du interesseret i stillingen, så send os en motiveret ansøgning og dit CV snarest til hr@advansor.dk. Skriv ”Studiestilling” i emnelinjen.