Strategisk indkøber

Har du erfaring med strategisk sourcing fra en international produktionsvirksomhed, og brænder du for at udvikle indkøbsstrategierne og eksekvere på dem? Har du bevist, at du kan udvikle og optimere indkøbsprocesser, samt drive og implementere indkøbsrelaterede kostoptimeringsprojekter? Så er du måske den strategiske indkøber, vi søger, til en nyoprettet stilling hos Advansor. Har du talentet og tilhørende ambitioner, så er dette en unik mulighed for at gribe en strategisk rolle i en virksomhed med stor vækst og understøtte en rejse, som vil løfte et allerede solidt fundament til nye højder.

Udvikling og kostoptimering

Som drivkraft og primus motor i udviklingen af leverandører, optimeringen af indkøbsprocesser og cost savings får du en nøglerolle inden for strategisk indkøb. Du vil arbejde tæt sammen med operationelt indkøb, som tre indkøbskoordinatorer sørger for kører optimalt. I hverdagen vil du have en bred kontaktflade til alle funktioner internt fra indkøb, produktion, engineering til kvalitet og salg mens du eksternt har det overordnede ansvar for leverandørsamarbejdet. Du medvirker til at udvikle, sikre og selvstændigt drive det strategiske indkøb med særlig fokus på el-tekniske samt mekaniske komponenter, som udgør en betydelig del af det samlede indkøb i virksomheden. Det betyder systematisk overvågning og udvikling af leverandørplatformen, hvilket også indebærer:

  • Omsætte data, analysere og udarbejde sourcingstrategier for kategorierne
  • Prisforhandlinger og indgåelse af indkøbs- og samarbejdsaftaler med leverandører
  • Analyse og udvælgelse af leverandører
  • Benchmark af leverandørporteføljen ud fra definerede KPI’er for leverandørperformance
  • Løbende optimering af og opfølgning på leverandørperformance
  • Optimering og systematisering af indkøbsprocesser, værktøjer og metoder
  • Leverandøraudits, kvalitetssikring og leveringssikkerhed

Din succes afhænger i høj grad af din evne til at sikre systematik og metodik for optimalt strategisk indkøb, og ikke mindst at analysere og omsætte data på leverandørperformance til konkrete tiltag samt eksekvere på ovenstående.

Kommerciel profil med ambitioner og mod på mere

Du har solid erfaring med strategisk indkøb fra en teknisk produktionsvirksomhed eventuelt kombineret med en relevant kommerciel uddannelse med fokus på indkøb. Du har teknisk forståelse, og har du erfaring med indkøb af el-tekniske komponenter og produkter, er det en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er, at du bidrager med viden og systematik og har bevist, at du kan professionalisere processerne og drive indkøbsrelaterede kostoptimeringsprojekter, hvorfor du kommer fra en tilsvarende stilling eller kan se dette job, som det helt naturlige næste skidt i din karriere. Med et kommercielt mindset besidder du et godt købmandsskab, ligesom du er handlekraftig, selvkørende og initiativrig. Du er analytisk og vedholdende og formår struktureret at omsætte data med fokus på resultatskabelse. Du kommunikerer naturligt på alle niveauer og evner at skabe gode samarbejdsrelationer internt og eksternt. Endelig behersker du dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansøgning og cv

Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People & Performance (link til upload af ansøgning nederst på siden), og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jesper Dambo fra People & Performance på tlf. +45 5215 9732 i uge 29 samt fra og med uge 31. Ansøgninger behandles løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.