Vi søger en dygtig Softwareprogrammør eller Datamatiker

- der kan omsætte viden til IT og har interesse i at forstå forretningsgange

 

Advansor er markedsleder på verdensplan indenfor design og produktion af miljøvenlige køleanlæg, der anvender CO2 som kølemiddel. Vi vokser kontinuerligt og mangler flere ressourcer i vores IT afdeling.

Stillngen

Du vil have primær tilknytning til vores IT- og Økonomiafdeling og skal sikre en høj kvalitet af opgaver og funktioner med tilknytning direkte eller indirekte til vores IT-systemer. Du vil få både ansvar og mulighed for selvstændigt at påvirke arbejdsindhold og metode, og herigennem sammen med resten af organisationen bidrage til at sikre vores position, som verdens bedste producent af CO2 køleanlæg. Dine opgaver vil være:

SQL opsætning - vedligehold og konfiguration

  • Flere programmer som Solidworks (ePDM), Navision 2015 og vores custom software, Integra, der tilgår en SQL database, - skal vedligeholdes og konfigureres

.NET framework programmering

  • Integra, vores custom software (programmeret i .NET) skal løbende tilrettes

Microsoft Dynamics NAV 2015

  • Opsætning og support af vores brugere ift økonomi, PTA og lager foruden udvikling på systemet så flere af vores systemer kan integreres og yderligere funktionaliteter tages i brug

Din profil

Vi foretrækker en uddannet IT-udvikler, softwareprogrammør, datamatiker eller lignende, der har flere års erfaring med programmering og vedligeholdelse af ovennævnte systemer. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og proaktivt med dine ansvarsområder indenfor IT, og kan både programmere og skabe bedre flow i vores systemer, - eller nye løsninger - af høj kvalitet og brugervenlighed.

Vi er en entreprenant virksomhed, der gerne ser en kommende kollega med en udadvendt personlighed, - og en der har lyst til at arbejde i en spændende og fremadstormende virksomhed med mange bolde i luften. Din arbejdsmetode er grundig, systematisk og målrettet og for dine interne relationer opleves du særligt serviceminded og god til at både samarbejde og vidensdele med primært dine kollegaer. Vi forventer at du kan kommunikere, skriftligt såvel som mundtligt på engelsk.

Vi tilbyder

Et meget spændende job i en international teknologi-virksomhed, der går forrest med de nyeste teknologier på det køletekniske område. Stillingen er ideel for den kandidat, der ønsker sig store udfordringer på det faglige område i en vækstvirksomhed, der er vokset fra 2 til 130 ansatte på 11 år. Din arbejdsplads vil være i Aarhus og lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Interesseret? Har du spørgsmål, så kontakt venligst IT Manager, Martin Wulff Jensen på Tlf: +45 2429 8727 eller Økonomidirektør Klaus Nørgaard på Tlf: +45 3115 1861. Send ansøgning og CV til hr@advansor.dk. Skriv ”Programmør/Datamatiker” i emnelinjen. Ansøgninger behandles løbende.