Serviceminded it-supporter

Kan du sætte dig i brugerens sted, arbejde selvstændigt, og er du en skarp problemknuser på hardware, software og netværk? Så er du måske den it-supporter, vi søger.

Advansor er førende på verdensplan inden for design og produktion af miljøvenlige køleanlæg, der anvender CO2 som kølemiddel. Med baggrund i kraftig vækst søger vi nu en dygtig it-supporter til en alsidig stilling i en teknologivirksomhed med fart på.

Stillingen

Med reference til og i tæt samarbejde med IT Manager bliver din opgave at sørge for, at vores travle brugere har it, der fungerer.

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  • Hjælp med problemer og udfordringer på brugerniveau
  • Troubleshooting på computere, software, printere, netværk m.v.
  • Facility management-opgaver såsom alarm og deltagelse i visse praktiske opgaver
  • Mulighed for involvering i nye it-projekter og driftsoptimering af eksisterende systemer

Vi opererer primært i et O365-miljø, har NAV2015 som vores ERP og SolidWorks 2018 til CAD. Andre centrale systemer er vores quoting tool Integra samt Sharepoint, som står over for implementering. Netværk er primært baseret på Cisco Meraki.

Vi er amerikansk ejet, og der vil derfor desuden være snitflader til koncernens systemer, som omfatter blandt andre CrowdStrike, Splunk, CyberArk, Qualys og SAP SuccessFactors.

Din profil

Vi har brug for en it-supporter, som er serviceminded og kan sætte sig i brugernes sted. Vi er en travl virksomhed, og det er derfor vigtigt, at du kan holde både overblik og det gode humør, når flere udfordringer viser sig samtidigt.

Vi ser derfor gerne, at du:

  • Har den faglige værktøjskasse i orden og ubesværet kan tillære dig nye færdigheder
  • Har forudgående kendskab til flere af vores primære platforme
  • Behersker engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med gode personlige udviklingsmuligheder i en verdensførende teknologivirksomhed, som ekspanderer kraftigt og derfor også investerer massivt i it. Stillingen er perfekt for dig, der ønsker faglige udfordringer og en meget afvekslende hverdag i en vækstvirksomhed, som på bare 12 år er vokset fra to til 150 ansatte.

Vi er en international virksomhed og rejser til vores fabrik i Polen kan forekomme, ligesom servicevinduer planlægges til weekender og helligdage for at undgå forstyrrelser af driften.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager Martin Jensen på telefon 24 29 87 27 eller via e-mail: mwj@advansor.dk.

Du kan læse mere om os på www.advansor.dk eller kigge forbi vores LinkedIn-, Facebook eller Twitter-side.

Er du interesseret i stillingen, så send ansøg og cv til hr@advansor.dk – skriv ”It-supporter” i emnelinjen. Samtaler afholdes løbende i august.