Lagerchef til førende teknologivirksomhed

Advansor har nået et niveau, hvor vi har brug for en stærk profil til at være lagerchef, som med overblik, fremsynethed og dygtig ledelse kan optimere vores lagerdrift og være i front for at skabe nye lagerfaciliteter.

Stillingen

Som lagerchef får du ansvar for at sikre, at lagermedarbejderne arbejder sammen om at understøtte vores produktion af bæredygtige køleanlæg. Du skal lede, motivere og fastholde et lagerteam bestående af 14 mand. Du er operationel og bidrager til højt engagement.

Du er ansvarlig for intern og ekstern logistik, korrekt modtagelse og effektiv håndtering af varer og kvalitetskontrol af ind- og udgående varer. Du skaber overblik og struktur – både over dagens opgaver og ved at stå for indretning af nyt lager. Ultimo 2019 står vores nye fabrik og hovedsæde i Aarhus færdigt, og her får du en nøglerolle i at udtænke, hvordan vores moderne lager skal indrettes og fungere, eksempelvis med robotteknologi. Du kommer desuden til at samarbejde tæt med vores fabrik i Polen og være med til at skabe struktur og opbygning af dette lager.

Du sikrer optimal og effektiv lagerdrift og leverer i rette kvalitet inden for aftalte tidsfrister. Du bidrager med systematik, struktur og metodik, så vi arbejder sikkert og effektivt. Du fokuserer løbende på medarbejderudvikling, procesoptimeringer og driver forandringer, så vi hele tiden bliver bedre.

Stillingen refererer til Advansors Operations Director.

Din profil

Vi forventer, at vores nye lagerchef:

 • Har relevant uddannelsesbaggrund
 • Har solid ledelseserfaring og mindst 5 års erfaring fra tilsvarende stilling indenfor logistik og lager
 • Har stærke IT–kompetencer med indgående kendskab til NAV eller lignende ERP-system
 • Er en robust og respekteret personaleleder, som med naturlig gennemslagskraft er god til at opnå resultater sammen med andre
 • Leder på en empatisk og synlig måde
 • Tør vise vejen og gå forrest
 • Er fremsynet og kan bygge op fra bunden
 • Er selvstændig med et højt drive
 • Har overblik, men også sans for detaljer
 • Har struktursans og kan analysere flowet på et lager
 • Har højt energiniveau og godt humør

Udvikling og implementering af LEAN-processer vil være en fordel. Vi er en entreprenant virksomhed, der gerne ser en kommende kollega med en udadvendt personlighed, – og en der har lyst til at arbejde i en spændende og fremadstormende virksomhed med mange bolde i luften.

Vi tilbyder

Advansor er en førende teknologivirksomhed, der begyndte med en god ide: at anvende CO2 i køleanlæg og i kampen mod global opvarmning. Har du lyst til at gøre en forskel og at arbejde på en arbejdsplads med gåpåmod, høj faglig stolthed og en uformel omgangstone?

Din arbejdsplads vil være i Aarhus og lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Interesseret?

Har du spørgsmål, så kontakt venligst Torben Nissen på 21 41 54 08. Send ansøgning og CV til hr@advansor.dk. Skriv ”lagerchef" i emnelinjen. Ansøgningsfristen er den 1. april 2019.

Bæredygtige CO2-køleanlæg

Almindelige menneskers udåndingsluft indeholder mellem 3 og 4 % CO2. Vores indeholder sandsynligvis mere, for vi lever og ånder for at designe og producere verdens bedste bæredygtige CO2-køleanlæg.

Som markedsledende OEM-producent har Advansor bygget over 5.000 CO2-anlæg til supermarkeder og industrikunder verden over siden 2006