Advansor A/S søger en dygtig Maskinmester eller Diplomingeniør

- til Internt Salg & Projektstyring med interesse eller erfaring indenfor køleteknik og termodynamik

Advansor er markedsleder på verdensplan indenfor design og produktion af miljøvenlige køleanlæg, der anvender CO2 som kølemiddel. Vi vokser kontinuerligt og mangler igen kompetente ressourcer i vores projektafdeling i form af en dygtig Maskinmester eller Diplomingeniør.

Stillingen

Du vil komme til at arbejde i vores projektafdeling, der er bindeleddet mellem vores eksterne salgsorganisation og den produktionstekniske afdeling. Din primære funktion bliver at støtte og vejlede vores udenlandske kollegaer på kontorerne i hele EU, samt medvirke til at sikre korrekt specifikation af projekter inden ordrer går til produktion. Arbejdet vil derfor indebære ekstern og intern kommunikation med vores tekniske afdelinger, herunder el- og mekanisk konstruktionsafdeling.

Du vil få en vigtig position i afdelingen, hvor du får mulighed for at påvirke arbejdsindhold og metode. Du vil få et stort ansvar og bidrage til at sikre vores position som verdens bedste producent af CO2 køleanlæg.

Din profil

Du er eksempelvis Maskinmester eller Diplomingeniør med interesse eller erfaring indenfor køleteknik og termodynamik. Du har erfaring med projektstyring og dokumentation fra en teknisk produktionsvirksomhed eller vilje og energi til at lære det. Du skal kunne arbejde selvstændigt med ansvar for specifikke kunder og projekter.

Du er udadvendt og har lyst til at arbejde i en spændende og fremadstormende, mellemstor virksomhed med mange bolde i luften. Din arbejdsmetode er grundig, systematisk og målrettet, og du tager gerne ansvar. Du er god til at samarbejde og dele viden med dine kollegaer.

Du har erfaring med udfærdigelsen af PI-diagrammer, el-diagrammer og styklister, og håndterer arbejde på PC’er med Officepakken til fingerspidserne. Det vil være en fordel at have kendskab til NAV 2015. Du skal som minimum kunne kommunikere på engelsk og gerne tysk.

Vi tilbyder

Et meget spændende job i en international teknologi-virksomhed, der går forrest med de nyeste teknologier på det køletekniske område. Stillingen er ideel for den kandidat, der ønsker sig store udfordringer på det faglige område i en vækstvirksomhed, der er vokset fra 2 til 130 ansatte på 11 år.

Din arbejdsplads vil være i Aarhus og lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Interesseret? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of External Sales, Jens Kallesøe på Tlf.: +45 2247 5758. Interesseret i stillingen, så send din ansøgning og CV senest 22. september 2017 til hr@advansor.dk. Skriv "Maskinmester eller Diplomingeniør til Internt Salg og Projektstyring" i emnelinjen. Ansøgninger vil blive behandlet løbende.