Alsidig lagermedarbejder og truck-/pakkemedarbejder søges

- Har du kendskab til tekniske komponenter, og vil du være med til produktion af fremtidens køleanlæg baseret på CO2 som kølemiddel? Så er det dig vi søger.

Advansor er markedsleder på verdensplan indenfor design og produktion af miljøvenlige køleanlæg, der anvender CO2 som kølemiddel. Vi vokser kontinuerligt og mangler flere ressourcer på vores lager.

Stillingen

Du vil arbejde med pluk via skanner af samtlige komponenter, der indgår i Advansors anlæg. Brug af PC og ERP-system vil ligeledes blive en stor del af hverdagen. Modtagelse af komponenter fra leverandører, fremsendelse af komponenter til produktion og forsendelse af mindre salgsordre til kunder. Du vil indgå i et team af dygtige lagerfolk og lagerchefen. Din dag vil gå med en del truckkørsel med trucks fra 2 til 7 tons.

Losning/læsning af gods fra leverandører og færdigvarer til kunder, og kontrol af gods fra underleverandører. Før de færdige varer skal læsses, skal de pakkes så godset kan klare en transport med både bil og båd. Du vil indgå i et team af dygtige truck-/pakkemedarbejdere og lagerchefen. For begge jobtyper er det et krav, at du skal kunne arbejde selvstændigt og med ansvar for egne arbejdsområder, men samtidig skal du kunne arbejde tæt sammen med dit team og de andre produktionsafdelinger. For den rette kandidat vil der være stor mulighed for tværfaglige udfordringer inden for rammerne af en mellemstor og udviklingsorienteret virksomhed.

Din profil

Du er sandsynligvis uddannet inden for lager og har i flere år arbejdet med lagerfunktionen i en virksomhed, der producerer tekniske anlæg. Du har stor erfaring med lagerstyring og logistik omkring produktion. Endvidere er du erfaren bruger af PC herunder Microsoft Office-pakken og NAV eller lignende (specielt lagemedarbejderfunktionen). Det vil være en fordel at du tidligere har arbejdet med produktion af tekniske anlæg og samtidig har interesse i både mekaniske og elektriske komponenter. Du vægter alsidigheden i jobbet højt og er ikke bange for at nedbryde faggrænser og selv definere arbejdsopgaverne. Samtidig er du udadvendt og har lyst til at arbejde i en mellemstor virksomhed med mange bolde i luften. Da kvalitet er en væsentlig del af dit arbejde, forstår du at arbejde systematisk, målrettet og struktureret, og du tager altid det fulde ansvar for dine opgaver.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at komme med på holdet i en spændende teknologi-virksomhed, der går forrest med de nyeste teknologier. Vi arbejder med grøn teknologi, baseret på naturlige kølemidler, som i sig selv ikke bidrager negativt til nedbrydning af ozonlaget og CO2 bidrager som drivhusgas ved udslip ikke til global opvarmning. Læs mere om os her.

Vi er en virksomhed i vækst og med en flad struktur, hvilket betyder at du vil kunne skabe dit eget job og være med til at præge udviklingen af virksomheden.

Jobbet er det perfekte for dig, der ønsker store og brede udfordringer på det faglige område.

Din arbejdsplads vil være i Århus, og arbejdstiden vil primært være mandag til torsdag i tidsrummet 14 til 23. Lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Interesseret?

Så søg denne stilling. Vil du vide mere er du også velkommen til at kontakte Lagerchef Kim Lundgaard på telefon 2140 0380 eller via e-mail: kl@advansor.dk . Send ansøgning og CV til hr@advansor.dk. Skriv ”Lagermedarbejder” i emnelinjen – jo før jo bedre.