After Sales and Service Manager

Er du en stærk leder, som kan opbygge struktur og processer for en after sales og service afdeling? Vil du gerne være en del af en international virksomhed i kraftig vækst med en stærk entreprenørånd? Så er du muligvis den After Sales & Service Manager, vi søger til Advansor med base i Aarhus.

Strategisk nøgleposition med fokuseret samarbejde på tværs af afdelinger
Med reference til Managing Director bliver det din opgave at sikre, at Advansor’s after sales og serviceaktiviteter planlægges, struktureres og udføres, således at kunderne får en professional behandling, og at målsætningerne inden for omsætning og indtjening nås. Du bidrager til at opbygge en strukturel platform af systemer og processer, så forretningen og koncepterne kan skaleres yderligere. De centrale opgaver består af at:

  • Lede og koordinere arbejdet i After Sales afdelingen, som i dag består af 5 medarbejdere
  • Få styr på ”basis” og stabilisere dit forretningsområde gennem stærke processer og systemer
  • Tage after sales og serviceforretningen til næste niveau på baggrund af udvikling og implementering af stærke servicekoncepter
  • Sikre overholdelse af vedtagne salgs- og omkostningsbudgetter samt tids- og aktivitetsplaner
  • Implementere strategier og koncepter inden for reservedelssalg, services og reklamationsbehandling
  • Sikre stærkt samarbejde på tværs af afdelinger i organisationen
  • Sikre uddannelse og træning af kunder

Du kommer til at bidrage til at realisere og styrke kundetilfredsheden, højne kvaliteten og deltage i udviklingsprojekter og herved give et afgørende bidrag til en ambitiøs strategi med et mål om tocifret vækst. Du bliver en del af ledergruppen.

Leder med solid erfaring fra after sales og serviceforretning
Du har en videregående teknisk uddannelse kombineret med god kommerciel forståelse og gerne med erfaring fra after sales og/eller serviceforretning, ligesom du forstår at sætte dig ind i værdikæden. Det afgørende vil være ledelsesmæssig erfaring, og at du i din værktøjskasse har viden og et metodeapparat, der kan bringes i spil under en massiv transaktionsperiode, hvor fokus er på udvikling af strukturer og koncepter. Du er en stærk, robust og synlig leder, der ikke er bange for at vise vejen og gå forrest. Endvidere har du erfaring med salgsledelse og har god kundeforståelse. Som person er du planlæggende, struktureret og har god procesforståelse. Du er selvstændig med et højt drive, og du er opmærksom og forstår at motivere og engagere dit team med en målorienteret og kommerciel tilgang. Endelig kommunikerer du klart, præcist og vedholdende, og du begår dig flydende på engelsk i skrift og tale. Kan du ydermere begå dig på tysk og/eller fransk, vil det være en fordel.

Vær med til at opbygge et stærkt fundament for vækst
Du får mulighed for at præge stillingens indhold og selvstændigt gøre en forskel. Med de rette indsatser og resultater er der gode udviklingsmuligheder at hente i en virksomhed, der vækster og tjener penge samt ser ind i et attraktivt marked inden for sin niche. Derudover er stor frihed til selv at planlægge sin arbejdsdag.

Send dit cv
Rekrutteringsprocessen varetages af People & Performance (link til ansøgning findes nederst på siden).