Ledige stillinger

Vi  har med vores vækst altid brug for kompetente og dygtige medarbejdere, så du er meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til hr@advansor.dk, hvis du har lyst til at nørde CO2 sammen med os.

 • Studiestilling

  Vi søger en studentermedarbejder m/k der vil blive tilknyttet vores Administration, hvorunder vi har en lang række administrative og praktiske opgaver.

  Læs mere
 • Køletekniker til aftersales og udvikling

  Vi søger en dygtig køletekniker til spændende stilling hvor du skal både idriftsætte anlæg, løse tekniske og komplekse udfordringer samt undervise vores kunders medarbejdere.

  Læs mere
 • Kompetent Kvalitetschef

  Vi søger en dygtig og kompetent kvalitetschef til udvikling og vedligehold af vores ISO9001, og som kan sikre at vi overholder alle lovkrav ifbm design og fremstilling af vores anlæg. Endvidere opbygning af kvalitetsstyringssystem ifbm vores fabrik i Polen, gennemføre interne audits samt audits ved leverandører.

  Læs mere
 • Konstruktør til design og produktmodning af køleanlæg

  Vi søger en kollega, som kan produktmodne, designe og konstruere produktspecifikationer samt deltage i produktudviklingen af vores køleanlæg. Er det dig? Så er du måske den drivkraft, vi søger.

  Læs mere