Dygtig konstruktør søges til design- og konstruktionsafdeling

(This job post is only available in Danish)

Advansor er markedsleder på verdensplan inden for design og produktion af miljøvenlige køleanlæg, der anvender CO2 som kølemiddel. Vi har travlt og med baggrund i en meget kraftig vækst og med udsigt til en lys fremtid, ser vi gerne, at Advansors design- og konstruktionsafdeling bliver styrket med en energisk og dygtig anlægskonstruktør.

Stillingen

Du vil få ansvar for at designe, konstruere og produktionsmodne færdige køleanlæg. Dit primære fokus vil være design og konstruktion i 3D CAD (SolidWorks), men der vil også være mulighed for ledelse af nye projekter. Du vil blive inddraget i udviklingen af nye køleanlæg, og dermed helt naturligt være med til at sætte dit præg på vores fremtidige produktportefølje. Du vil indgå i et team med 6 erfarne og dygtige konstruktører, og derudover have tæt kontakt med kolleger i Advansors afdelinger for montage og produktion samt en række underleverandører.

Faglige kvalifikationer

Vi har brug for en driftssikker og iderig maskintekniker, konstruktør eller produktionsteknolog, som brænder for konstruktionsarbejde. Hos os skal man kunne arbejde selvstændigt og målrettet og som oftest med et højt energiniveau.

Advansor har derfor brug for en person med stærke, faglige kvalifikationer herunder, men ikke alene:

  • Uddannelse som maskintekniker, produktionsteknolog, teknisk designer eller lignende
  • Erfaring med Solid Works eller andet 3D CAD-program
  • Kendskab til rørdesign og køletekniske anlæg er en fordel
  • Engelsk i tale og skrift

Personlige kvalifikationer

Hos Advansor er vi engagerede og tænker meget mere i muligheder end i begrænsninger, men oplever også nødvendigheden af at kunne håndtere flere sager på en gang, uden det går ud over kvalitet, deadlines eller humør. Er du vant til at tænke kreativt og i udvikling, så er du måske vores nye kollega.

Vi ser derfor gerne at vores nye kollega for at udfylde rollen:

  • Har et godt overblik og kan bevare det - også i pressede situationer
  • Kan lide at gøre arbejdet færdigt og følger op på ”løse ender”
  • Arbejder omhyggeligt og struktureret i alle dine processer
  • Kan lide at have travlt – for det har vi, året rundt
  • Fungerer godt i en uformel organisation
  • Er en god holdspiller

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende stilling i en virksomhed med en stærk faglig udviklingskultur og et godt socialt sammenhold. Du får både selvstændigt ansvar og tætte samarbejdsrelationer med dine kollegaer og kunder. Du vil have gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt.

Et meget spændende job i en teknologivirksomhed, der går forrest med de nyeste idéer, og har gjort det siden vores start for lige over 10 år siden. Du kan skabe dit eget job og være med til at præge udviklingen af virksomheden, så stillingen er perfekt hvis du har et ønske om at blive udfordret på hele din faglighed, men også trives i et sådant miljø.

Ansættelsesstedet er i Aarhus, og lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jacob Nielsen på telefon 26 29 29 19 eller via e-mail:hr@advansor.dk. Ansøgningsfrist 8. januar 2017. Ansøgninger behandles løbende.